MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. július 11., péntek 21:51

Olimpikonokkal találkozhatnak az EFOTT hetijegyek nyertesei

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség a SportPont Programba beregisztrált sportkedvelő hallgatók között, az SPP nyereményjátékának díjaként ma 15 EFOTT hetijegyet sorsolt ki.

A szerencsés nyertesek e-mailen is kaptak értesítést, amelyben tájékoztatást kaptak arról, miként vehetik át nyereményüket. A mellékletben is megtalálható nyertesek névsorát a SportPont Program oldalán (http://sportpont.hu) és hivatalos Facebook oldalán is https://www.facebook.com/sportPONTprogram) közzétesszük.


A nyerteseknek az év legsportosabb fesztiválján, az EFOTT-on felejthetetlen 5 napban lesz részünk, hiszen az EFOTT, a SportPont Program záróeseményeként különleges és klasszikus sportágakkal, sportolási lehetőségekkel és versenyekkel várja a fesztiválozó hallgatókat. A vállalkozó kedvűek kipróbálhatják magukat a Slackline pályán, vagy az új Teqball sportban. Akik pedig igazi pörgésre vágynak azok megmutathatják, mennyire bírják a Roburt vagy a Hard Body Hang-et. Akik a csapatsportban mutatnák meg tudásukat, azok térítésmentesen kölcsönözhetnek sportszereket és léphetnek a vízifoci, a strandröpi, a kosárlabda vagy a műfüves foci pályájára.

A SportPont különlegességgel is készül az EFOTT fesztiválra. Az SPP nyereményjátékának értékes díjait (az okostelefont, a tabletet, a kerékpárt és a fődíjat - a Bayern München meccsre szóló páros jegyet) a nagy érdeklődésre való tekintettel, az SPP napi olimpikon vendége sorsolja ki minden nap az EFOTT Civil Terének Színpadán.

Július 16-án, szerdán az SPP fővédnökét, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnökét, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökét, Czene Attila olimpiai bajnok úszót várjuk a színpadra miután ünnepélyes keretek között megkötötték a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség elnökével, Prof. Dr. Kiss Ádámmal az SPP fejlesztését is segítő együttműködési megállapodást. A színpadon Atlanta olimpiai bajnoka sorsolja ki az SPP nyeremények közül az okostelefont.

Július 17-én, csütörtökön Kozmann György olimpiai bronzérmes, Európa- és világbajnok kenust várjuk köreinkbe, aki az SPP nyeremény tablet gépét sorsolja ki.

Július 18-án Ungvári Miklós cselgáncs olimpiai érmesünk, Európa-bajnokunk érkezik Miskolctapolcára, aki az interjút követően az SPP-be beregisztrált hallgatók között egy kerékpárt sorsol ki.

Július 19-én, a szombati zárónapon a fődíj nyertese egy meglepetés olimpikon kezeit dicsérheti majd nyereményéért. A sorsolandó SPP fődíj nem más, mint páros belépő egy Bayern München meccsre, utazással és szállással együtt, az adidas jóvoltából.

A napi nyereményeken kívül a SportPontba beregisztrált hallgatók sportolással megszerzett sport pontjaikat értékes, SportPont logóval ellátott ajándéktárgyakra válthatják be az EFOTT SPP Sport és egészség központ sátrában. Az EFOTT ideje alatt a regisztrált hallgatók 3 sport pontot szerezhetnek.

 

Az EFOTT hetijegyeket az alábbi szerencsés SPP-s hallgatók nyerték:

Teljes Név

Intézmény

 

1.       Bobák Fanni

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

 

2.       Szabó Zsófia

Eszterházy Károly Főiskola

 

3.       Kuckó Márk

Kaposvári Egyetem

 

4.       Dolhai Izabella

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

 

5.       Rostás Alexa

Szegedi Tudományegyetem

 

6.       Pintér Orsolya

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

 

7.       Takács Anna

Budapesti Gazdasági Főiskola

 

8.       Csiszár Viktória Rita

Széchenyi István Egyetem

 

9.       Uglik Szimóna

Károli Gáspár Református Egyetem

 

10.   Kárpáti Orsolya

Miskolci Egyetem

 

11.   Knecht Albert

Eötvös Loránd Tudományegyetem

 

12.   Major Andrea

Eötvös József Főiskola

 

13.   Madarász Tibor

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

 

14.   Boholy Boglárka

Debreceni Egyetem

 

15.   Csaba Kristóf

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem