MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

EFOTT – július 12-17. között, csak szabadon…

40 év szüntelen vándorlás után idén újra Velencén ver óriástábort az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT). 

Forma 1 és vízilabda – nyereményekkel és bajnokokkal zárult az egyetemisták SportPont Programja

Véget ért az EFOTT és vele lezárult az egyetemi, főiskolai hallgatók körében a sportot népszerűsítő SportPont Program (SPP) 2014/2015-ös évada is.

Strandkézilabdában idén a KRE lányai és ismét a BME fiai jeleskedtek

Alig két héttel azután, hogy a tengerparti Lloret de Mar-ban a magyar női strandkézilabda-válogatott megvédte Európa-bajnoki címét, a felsőoktatásban tanuló kézisek a Velencei-tavi EFOTT fesztivál nyárias melegében mérték össze tudásukat.

Napfény, vízpart és látványos küzdelem a Strandröplabda MEFOB-on

Felsőoktatásunk legjobb strandröplabdásai az EFOTT pályáján mérték össze idén tudásukat. Nyárias melegben, vízparti hangulatban, izgalmakkal teli küzdelmeket láthattak a bajnokság iránt érdeklődő szurkolók.

EFOTT 2015 - Megkezdődött az év legsportosabb fesztiválja

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) támogatásával tegnap indult az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT), amely egyben az egyetemi, főiskolai hallgatók körében a sportot népszerűsítő SportPont Program (SPP) záróeseménye is. A szervezők a sportos életmód jegyében a tegnapi napon arra buzdították a fiatalokat, hogy kerékpárral érkezzenek a fesztivál helyszínére, a Velencei-tó partjára (Tekerj az EFOTT-ra), ahol aztán további számos sportolási - ezáltal SPP-s pontgyűjtési - lehetőség várja az egyetemista és főiskolás hallgatókat. A rendezvényen mai napon indult a Strandröplabda MEFOB, holnap elstartol a strandkézilabda MEFOB, szombaton pedig a Rögbi MEFOB utolsó, mindent eldöntő fordulója. Szombaton játszik továbbá bemutató gála mérkőzést az Universiade arany érmes magyar vízilabda csapata is, illetve olimpikonokkal és a 28. Nyári Universiadéról, Dél-Koreából hazatérő sportolókkal is találkozhatnak majd az érdeklődők. Az elmaradhatatlan zenei programokon kívül érdekes fórumokra is ellátogathatnak a fesztiválozók.

Versengés és kedvtelés egy helyen – jön az EFOTT

A velencei EFOTT fesztiválon 2015. július 16-17-én rendezik majd meg az idei évi Strandkézilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB).

2015. június 26., péntek 13:36

Strandröplabda MEFOB az EFOTT-on

Strandröplabda MEFOB az EFOTT-on

Felsőoktatásunk legjobb strandröplabdásai 2015. július 15-16-án (szerdán és csütörtökön) mérkőznek meg egymással a velencei EFOTT Fesztiválon. Aki nyári programokra, vízpartra, sportos izgalmakra és szemet gyönyörködtető látványra vágyik, az EFOTT fesztiválon bizonyosan nem fog unatkozni.

2015. január 29., csütörtök 12:01

Kérdőív nyereményekért

Kérdőív nyereményekért

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség 8 kérdés megválaszolásának kérésével azt kutatja, milyen az egyetemistákat is érintő három legjelentősebb sportrendezvény ismertsége hazánkban a hallgatók körében, s mennyire kapcsolódnak be a diákok az egyetemi versenysportéletbe.

2014. szeptember 15., hétfő 23:57

Átadták a SportPont Program nyereményeit

Átadták a SportPont Program nyereményeit

Páros Bayern München meccsre szóló vouchert (ami tartalmazza az utazást és szállást) és okostelefont nyertek a szabadidejüket sportolással töltő, SportPont Programhoz (SPP) csatlakozó egyetemi hallgatók. A nyereményeket a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) átadóján, a Magyar Sport Házában vették át ma a szerencsés hallgatók.

2014. július 24., csütörtök 10:33

Kemény harc folyt a rögbi kupáért

Kemény harc folyt a rögbi kupáért

Miskolcon csaptak össze az egyetemi rögbi srácai. A küzdelmes meccseket 4 nap önfeledt szórakozás előzte meg, mivel a rögbis fiúk az EFOTT fesztivál ideje alatt is azon voltak, hogy minél jobban megismertessék a fesztiválozókkal az általuk kedvelt olimpiai rögbi szakágat.

1. oldal / 3