MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. március 30., szerda 09:18

Újra megmérettetnek az ország fiatal vívói

Újra megmérettetnek az ország fiatal vívói

Immáron hatodik alkalommal ad otthont Debrecen a felsőoktatási hallgatók legnagyobb küzdelmének, a Magyar Egyetemi – Főiskolai Vívó Országos Bajnokságnak (MEFOB) április 1. és 3. között. A torna a Debreceni Egyetem és a Debreceni Vívóklub közös szervezésében valósul meg, helyszínét a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpont biztosítja. 

2016. március 24., csütörtök 14:58

Magyar résztvevő a FISU Önkéntes Programjában

Fodor Anett és Mr. Fritz Holzer volt FISU Alelnök és Téli Universiade Elnök, jelenlegi tiszteletbeli tag

A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) 2015. júniusában hirdette meg önkéntes programját először, mely lehetővé teszi a 2016-os szezonban a FISU bajnokságokon való részvételt nemzetözi sportönkéntesek számára.

2016. március 24., csütörtök 13:26

Öldöklő harc a Final Four-ért!

Öldöklő harc a Final Four-ért!

Az utolsó forduló jogosan kaphatja ezt a címet, hiszen matematikailag 6 csapatnak volt esélye bejutni a négyes döntőbe. Az alapszakasz helyeinek sorrendje, pedig az utolsó mérkőzésig nyitott volt, így tehát kijelenthetjük az idei volt a BEFB eddigi legizgalmasabb szezonja. A négyes döntő pedig még csak most jön!

MOB Média-díjasok a 2015-ös gwangju-i nyári Universiade magyar médiacsapata

Nők a Sportban- és Média-díjakat adott át kedden Borkai Zsolt, a MOB elnöke, Regőczy Krisztina, olimpiai ezüstérmes, világbajnok jégtáncos, a MOB elnökségének tagja, a MOB Nők a Sportban- és Riskó Géza, a MOB Média Bizottságának vezetője. Összesen 15 kategóriában ismertek el szakembereket, sportolókat és újságírókat a MOM Kulturális Központban rendezett ünnepségen március 22-én.

MEFS Tisztújító Közgyűlés – 2016. március 11.

Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) ünnepi közgyűlésén a Magyar Sport Házában megválasztották a következő négy évre Prof. Dr. Kiss Ádámot a MEFS elnökének, Dr. Bács Zoltánt, Skultéty Tamást és Dr. Sterbenz Tamást a MEFS alelnökeinek és Dr. Freyer Tamást, Dr. Kovács Antalt, Molnár Dánielt, Rakaczki Zoltánt, Tompos Balázst, Vladár Csabát, és elnökségi tagoknak. Az egyetemi sport népszerűsítéséért végzett munka elismeréseként Örökös Tag – Honorary Member díjat kapott Földesiné Dr. Szabó Gyöngyi, továbbá két Életműdíj, hat Aranyplakett, valamint hat hallgatói elismerés került kiosztásra.

Jövő bajnokai versennyel adták át a Tüske uszodakomplexumot

A Jövő bajnokai versennyel vasárnap délelőtt megnyitották a főváros XI. kerületében, a Tüskecsarnok mellett felépült Tüske-uszodát. 

1. oldal / 2