MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club

Web: meafc.hu

 

Kapcsolódó híranyagok:
2015. szeptember 09., szerda 06:57

Támogatja élsportolóit a Miskolci Egyetem

Támogatja élsportolóit a Miskolci Egyetem

Új, az élsportolók egyetemi tanulmányait támogató mentorprogramot indít a Miskolci Egyetem. A program a jövőben még vonzóbbá teheti Miskolcot az élsportoló fiatalok körében, függetlenül attól, hol élnek.

A Szegedi Tudományegyetem hallgatói nyerték a B33 MEFOB-ot

A férfiak és a hölgyek versenyében egyaránt a Szegedi Tudományegyetem USC Szeged csapata nyerte a debreceni 3x3 U18 világbajnokság kísérő versenyeként megszervezett B3x3 Kosárlabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB). Hétvégén a Nagy Templom előtti Kossuth téren, a világbajnokság pályáin igen nagy hőségben játszották mérkőzéseiket a MEFOB döntős csapatok.

2015. május 11., hétfő 10:37

Thriller szintű izgalmak a Futsal MEFOB-on

Thriller szintű izgalmak a Futsal MEFOB-on

Kiélezett, végletekig izgalmas döntőket játszottak a csapatok a 2014/2015-ös Futsal Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) négyes tornáján az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Bogdánfy úti sporttelepén, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) pályáján. Az elsőséget a férfiaknál a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), a hölgyeknél pedig a Debreceni Egyetem (DE) csapata szerezte meg.

2015. március 09., hétfő 22:17

Generációk találkozása az I. MEAFC Bálon

Generációk találkozása az I. MEAFC Bálon

A Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club (MEAFC) március 7-én bált szervezett a 10 szakosztály és a Miskolci Egyetem sportéletének szereplőinek, egykori diákjainak, támogatóinak és szimpatizánsainak.

2015. március 02., hétfő 10:42

Miskolcot is bejárta az EUSA elnöke

Miskolcot is bejárta az EUSA elnöke

Pénteken, a gödöllői Szent István Egyetem (SZIE) campusán tett látogatás után Miskolcra utazott az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) elnöke, Adam Roczek, hogy megtekintse a 2016-os Tájfutó Egyetemi Világbajnokság és a 2017-es Kosárlabda Európa-bajnokság tervezett helyszíneit.

A Miskolci Egyetem vendége volt az Európai Egyetemi Sportszövetség sportigazgatója

Az elmúlt napokban Magyarországon járt az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) sportigazgatója. A 2017-ben Kosárlabda Egyetemi EB-t rendező Miskolci Egyetemre is ellátogató Patrik Perosát Miskolcon dr. Deák Csaba kancellár fogadta.

2014. november 26., szerda 07:40

Kosárlabda gála a Tüskecsarnokban

Kosárlabda gála a Tüskecsarnokban

Nagyszabású történelmi előmérkőzése lesz a Tüskecsarnok ünnepélyes átadása alkalmával rendezendő All Star gálának: először rendeznek egyetemi All Star kelet-nyugat találkozót, amely november 29-én, szombaton 15.15 órakor kezdődik.

Nagyszabású vizes Karok Közötti Vetélkedő a Miskolci Egyetemen

Immáron 15. alkalommal, idén szeptember 19-én rendezik meg a Miskolci Egyetemi Sportnapot a legnépszerűbb, mintegy 500 hallgatót megmozgató, kuriózumnak számító programelemmel, a Karok Közötti Vetélkedővel, amely 13 sportági versenyből és egy nagyszabású sportos-ügyességi vetélkedőből áll. Az idei Karok Közötti Vetélkedő különlegessége, hogy vizes programokkal is kiegészült, amelynek néhány versenyszámát a Kemény Dénes Városi Sportuszodában, szeptember 16-án rendezték meg. A keddi programot a Miskolci Egyetem sportirodája, valamint a Miskolci Egyetem sportegyesülete (MEAFC) szervezte.

2014. augusztus 22., péntek 09:19

Szép helyezések Csehországban

Szép helyezések Csehországban

Augusztus 11-17. között, Olomoucban, Csehországban rendezték meg a 19. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságot. Az eseményen 32 ország 267 sportolója (144 férfi és 123 nő) vett részt, edzőkkel, sportvezetőkkel és egyéb kísérőkkel együtt mintegy 330 fő. A magyar egyetemi sportot 6 férfi és 5 női versenyző képviselte.

2014. május 29., csütörtök 15:26

B33: Egyetemi finálé Kecskeméten

B33: Egyetemi finálé Kecskeméten

A B33 Decathlon Tour következő állomásán rendezik meg az Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Bajnokság döntőit május 31-én (szombaton), Kecskeméten.

1. oldal / 4