MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Hétvégén Gödöllőre várják a röplabda szerelmeseit

A Röplabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Szent István Egyetem és a szakszövetség munkatársai szervezik meg 2015. május 29 és 31 között. 

A Balatonnál Váltófutó MEFOB zárja a májust

Május utolsó hétvégéje ismét Ultrabalatonnal és Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságokkal (MEFOB) várja a sportok szerelmeseit.

Nemzedékek Találkozója Kulturális és Sportnap - Best practice BGF módra

A korábbi évek hagyományait folytatva és azt kiegészítve ebben az évben is megrendezte a Nemzedékek Találkozóját a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF). Idén a szervezők a figyelmet a jótékonyság, a sport és az egészség hármasára fókuszálva - a rendezvény különlegességeként - jótékonysági futást is szervezetek Mátyásföldön, 2,4 km-es távval.

Májusi Atlétikai MEFOB a Testnevelési Egyetemen

Az Atlétikai Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) helyszínén, a Testnevelési Egyetemen május utolsó hétvégéjén, a rajt előtt 90 perccel zárulnak a nevezések. Azok is bekapcsolódhatnak tehát még a felsőoktatásban tanuló hallgatók idei évi atlétikai küzdelmeibe, aki eddig még nem neveztek. 

Az egri hallgatók nyakába kerültek az aranyérmek a kézilabda MEFOB-on

A Kézilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság döntőjének két napos tornáján, a fiúknál a Pannonwork Kupáért, míg a hölgyeknél a Bridge Kupáért folyt a versengés. Végül mindkét kupát az Eszterházy Károly Főiskola (EKF) csapatainak hallgatói szerezték meg, így az egriek állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára. A fiúknál az ezüstérmet a Pannon Egyetem (PE) veszprémi hallgatói, a bronzérmet pedig a tavalyi évhez hasonlóan ismét a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) diákjai vihették haza.

Idén 64%-al többen neveztek a Triatlon MEFOB-ra

Az V. Egri Triatlon Fesztiválon megrendezett 2015-ös Triatlon Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB) a férfiaknál 30 versenyző küzdött, míg a nőknél 11 versenyző állt a rajtvonalhoz.

Idén Szombathelyre várják a Labdarúgó MEFOB döntőseit

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) 2015. május 19-20-án szervezi meg a Labdarúgó Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) elődöntőit és döntőjét, ahol tíz felsőoktatási intézmény csapatának legjobbjai mérik össze tudásukat a férfiak mezőnyében.
 

MEFOB döntőben a magyar hölgyek U18 B3x3-as kosárlabda válogatottja

A kecskeméti Decathlon parkolójában a hét végén tartották a B33 Tour 2015 második fordulóját. A hazai és nemzetközi mezőnyben, öt kategóriában 45 csapat mérte össze játéktudását.

Győr városában dől el, idén kik nyerik a Kézilabda MEFOB-ot

A Kézilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) legjobb 4 női és férfi csapata ez évben Győrben méri össze tudását. Jövő hét elején dől tehát el, hogy kézilabdában kik az év egyetemi bajnokai. Az eseményt 2015. május 18. és 19. között, a Győr Városi - Egyetemi Csarnokban (9026 Győr, Egyetem tér 1.) rendezik meg.

2015. május 11., hétfő 10:37

Thriller szintű izgalmak a Futsal MEFOB-on

Thriller szintű izgalmak a Futsal MEFOB-on

Kiélezett, végletekig izgalmas döntőket játszottak a csapatok a 2014/2015-ös Futsal Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) négyes tornáján az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Bogdánfy úti sporttelepén, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) pályáján. Az elsőséget a férfiaknál a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), a hölgyeknél pedig a Debreceni Egyetem (DE) csapata szerezte meg.

1. oldal / 2