MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Eurosport, SPORT1 és Juventus Rádió összefoglaló a magyarországi Birkózó EVB-ről

A Magyarországon, Pécsett rendezett 11. Egyetemi Birkózó Világbajnokságról az Eurosport televízió és a Sport1 televízió is összefoglalót készített. A beszámolók anyaga az alábbi felületeken megtekinthető.

Budapesti egyetemek nevezését várja a BLSZ! Indul a 2. Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság

A Budapesti Labdarúgó Szövetség és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség a budapesti egyetemi hallgatók számára szeptembertől, a fővárosban indítja útjára a második Budapesti Egyetemi és Főiskolai Futsal Bajnokságot.

2014. augusztus 22., péntek 09:19

Szép helyezések Csehországban

Szép helyezések Csehországban

Augusztus 11-17. között, Olomoucban, Csehországban rendezték meg a 19. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságot. Az eseményen 32 ország 267 sportolója (144 férfi és 123 nő) vett részt, edzőkkel, sportvezetőkkel és egyéb kísérőkkel együtt mintegy 330 fő. A magyar egyetemi sportot 6 férfi és 5 női versenyző képviselte.

2014. augusztus 21., csütörtök 08:33

IV. ELTE-BEAC Futsal Kupa negyedszer

IV. ELTE-BEAC Futsal Kupa negyedszer

Augusztus utolsó hétvégéjén, rendezik meg az ELTE-BEAC Futsal Kupát a BEAC Sportcsarnokban. Idén először férfi csapatokat is várnak a rendezvényre, ők a kupa második napján mérik majd össze tudásukat a Futsal Ligakupáért.

5 magyar érem a Kajak-Kenu Egyetemi Világbajnokságon

Három ezüstöt és két bronzérmet szereztek a magyar fiatalok a fehéroroszországi Minszkben rendezett VI. Kajak-Kenu Egyetemi Világbajnokságon. A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) által rendezett versenyen 19 olyan magyar sportoló szállt vízre, akik sportolói karrierjük mellett egyetemre, vagy főiskolára is járnak.

Erős mezőny, tisztes magyar helytállás - a kajak-kenu egyetemi vb első napjának mérlege

A Minszkben rendezett kajak-kenu egyetemi világbajnokság első napján az ezer méteres finálékon valamennyi magyar egység a döntőbe jutott. Bár a rendkívül erős mezőnyben az éremszerzés sajnos nem sikerült, de valamennyi magyar egység kiválóan teljesített, így összesítésben négy negyedik helyet és egy ötödik helyet szerezetek a piros-fehér-zöld színeket képviselő fiatalok.

2014. augusztus 15., péntek 09:05

Egy 7. és egy 10. hely Hollandiából

Egy 7. és egy 10. hely Hollandiából

Profikhoz méltó színvonalon játszottak a Budapesti Corvinus Egyetem női és a Debreceni Egyetem férfi kosárlabda csapata a rotterdami Európai Egyetemi Játékok keretében.

Egyetemista kajak-kenusok veszik birtokba Fehéroroszország vizeit

Augusztus 15-17. között a fehéroroszországi Minszk városában rendezik meg a VI. Kajak-kenu Egyetemi Világbajnokságot (EVB). A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) által rendezett versenyen 19 kiváló magyar kajak-kenus száll vízre.

2014. augusztus 09., szombat 05:50

Futás a Cseh Köztársaságban

Futás a Cseh Köztársaságban

Augusztus 12-16 között a csehországi Olomoucban rendezik a 2014-es Tájfutó Egyetemi Világbajnokságot (EVB). Immár 18-ik alkalommal tartja meg a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) ezt az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportot, amelyen Magyarország színeiben 11 egyetemista indul.

2014. augusztus 05., kedd 23:13

Megállíthatatlanok a debreceni fiúk

Megállíthatatlanok a debreceni fiúk

Augusztus 4-én újabb fényes győzelmet aratott a Debreceni Egyetem fiú kosárlabda csapata az EUSA Játékokon. Nagy csatában portugál ellenfele fölé kerekedett a debreceni csapat, ezzel csoportelsőként jutott a legjobb nyolc közé Rotterdamban.

1. oldal / 2