MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

A BEAC cheerjei újabb schwechati ütközetre készülnek

2016. július 2. és 3. között Ausztriában kerül megrendezésre a Cheerleading Európa-bajnokság. Az idén 6. alkalommal megrendezett kontinenstornán több mint 20 ország 3100 sportolója, 24 kategóriában méri össze szurkolói-, és tánctudását.

Röplabdások, strandröplabdások figyelem! Már csak egy hétig lehet nevezni a strandröplabda MEFOB-ra!

Ahogy tavaly, úgy idén is a velencei EFOTT Fesztivál szolgál majd a strandröplabda Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság döntőjének helyszínéül. Idén a strandon belül új, minden igényt kielégítő helyszínen építik majd fel a pályákat, új homokkal a játékosok és lelátókkal a nézők örömére!

Pénteken megkezdődött a 2017-es FINA Világbajnokság önkénteseinek toborzása

Az előzetesen kijelölt időpontnak megfelelően pénteken megkezdődött a 2017-es FINA Világbajnokság önkénteseinek toborzása. Amint arról Szántó Éva, a megvalósításért felelős Bp2017 Nonprofit Kft ügyvezetője beszámolt, az előkészítés és a lebonyolítás minden területén szükség lesz jól felkészített, odaadást tanúsító és önállóan is helytálló segítőtársakra, ennek megfelelő magasságra állítják majd a jelentkezők előtt a mércét.

Az ELTE Sportiroda az egészséges életmódért

Az iroda az elmúlt időszakban az egyetemi sport – ezen belül a hallgatói szabadidősport – támogatásának és fejlesztésének kiemelt szereplője lett: a 2014. és 2015. évek során elnyert pályázati forrásokból sokrétűen támogatták az Egyetem sportéletét.

Egy arany-, egy ezüst- és hét bronzérem a kajak-kenu EVB mérlege

Magyar szempontból volt mit ünnepelni a montemor-o-velhói egyetemi és főiskolai világbajnokságon, amelyen egy arany-, egy ezüst- és hét bronzérmet gyűjtött be csapatunk. 2018 szeptemberében Szeged ad otthont az egyetemisták világbajnokságának.

2016. június 21., kedd 14:10

11. Lovas Egyetemi Világbajnokság

11. Lovas Egyetemi Világbajnokság

Díjlovaglás és díjugratás versenyszámokban mérhetik össze tudásukat 18 nemzet egyetemistái a jövő héten kedden a Svédországban kezdődő Lovas Egyetemi Világbajnokságon.

2016. június 21., kedd 12:22

16. Golf Egyetemi Világbajnokság

16. Golf Egyetemi Világbajnokság

Június 22-26. között rendezik meg a franciaországi Brive-la-gaillarde városában a 16. Golf Egyetemi Világbajnokságot.

Már 32 nemzet jelentkezett be a Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságra

Idén július 30 - augusztus 4. között Miskolc ad otthont a 20. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságnak, melyre eddig 32 ország küldte el nevezését. 

2016. június 16., csütörtök 10:08

Mozdulj Rá! JÁTÉK hat héten keresztül!

Mozdulj Rá! JÁTÉK hat héten keresztül!

Kezdődik új MOZDULJRÁ KIHÍVÁS JÁTÉKUNK, elsőként Hajagos Mátéval! 

#1 kihívás - Hajagos Máté ELTE

#2 kihívás - Szarka Ákos Street workout edző

#3 kihívás - Szalai Kata PTE

1. oldal / 3