MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Web: www.nyme.hu

 

Kapcsolódó híranyagok:
Strandkézilabdában idén a KRE lányai és ismét a BME fiai jeleskedtek

Alig két héttel azután, hogy a tengerparti Lloret de Mar-ban a magyar női strandkézilabda-válogatott megvédte Európa-bajnoki címét, a felsőoktatásban tanuló kézisek a Velencei-tavi EFOTT fesztivál nyárias melegében mérték össze tudásukat.

a 2017-es miskolci szervező bizottság

A kiváló szervezettségű 13. Európai Egyetemek Kosárlabda Bajnokságán tisztes helytállás jellemezte a magyar csapatok szereplését júniusban, Koperben (Szlovénia).

Első aranyérem az Universiaden – a Simon-Juhász evezős kettős bombaerős hajrával győzött

A 28. Nyári Universiade mai napján megkezdődtek az evezős versenyek döntői is, a Gwangjutól 300 km-re levő Chungju városában a Tangeum tavon.

2015. június 10., szerda 08:16

Izgalmas küzdelmek a kajak-kenu MEFOB-on

Izgalmas küzdelmek a kajak-kenu MEFOB-on

Változatos eredményeket hozott az idei Kajak-Kenu Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság (MEFOB), amelyen összességében a legtöbb érmet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatói gyűjtötték be.

A Szegedi Tudományegyetem hallgatói nyerték a B33 MEFOB-ot

A férfiak és a hölgyek versenyében egyaránt a Szegedi Tudományegyetem USC Szeged csapata nyerte a debreceni 3x3 U18 világbajnokság kísérő versenyeként megszervezett B3x3 Kosárlabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB). Hétvégén a Nagy Templom előtti Kossuth téren, a világbajnokság pályáin igen nagy hőségben játszották mérkőzéseiket a MEFOB döntős csapatok.

2015. június 07., vasárnap 19:14

Szombathelyi győzelem a Labdarúgó MEFOB-on

Szombathelyi győzelem a Labdarúgó MEFOB-on

A Labdarúgó Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) idén a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja és a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület rendezte meg 2015. május 19-20-án. A szombathelyi döntőben négy intézményi csapat mérte össze tudását, sorsolás alapján vívva az elődöntőket a szombathelyi Király Sportlétesítmények kitűnő talajú pályáján. 

A Kosárlabda MEFOB-ot a férfiaknál a hazai gárda, a hölgyeknél a Testnevelési Egyetem csapata nyerte

A Kosárlabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) legjobb 4 női és férfi csapata ez évben Szombathelyen mérkőzött meg egymással a végső helyezésekért. A női döntőt 6 ponttal a Testnevelési Egyetem (TE) csapata, a TFSE nyerte. Az előkelő második helyet a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) Közgáz csapata, a harmadik helyet pedig a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) csapata szerezte meg. Negyedik helyezett lett a Debreceni Egyetemről (DE) a döntőbe érkező DEAC.

A sportok királynőjének idei legjobbjai a Testnevelési Egyetemen

Hétvégén a Testnevelési Egyetemen szervezték meg az Atlétikai Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB), ahol valamennyi számban komoly küzdelem folyt a hallgatók között. A mintegy 40 aranyérem kiosztásában közreműködött prof. dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség elnöke is.

Idén Szombathelyre várják a Labdarúgó MEFOB döntőseit

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) 2015. május 19-20-án szervezi meg a Labdarúgó Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) elődöntőit és döntőjét, ahol tíz felsőoktatási intézmény csapatának legjobbjai mérik össze tudásukat a férfiak mezőnyében.
 

MEFOB döntőben a magyar hölgyek U18 B3x3-as kosárlabda válogatottja

A kecskeméti Decathlon parkolójában a hét végén tartották a B33 Tour 2015 második fordulóját. A hazai és nemzetközi mezőnyben, öt kategóriában 45 csapat mérte össze játéktudását.

1. oldal / 8