MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. július 31., vasárnap 20:18

Cseh és brit siker, három magyar a top 20-ban

Cseh és brit siker, három magyar a top 20-ban

A cseh Kosova Denisa és a brit Jones Kristian Mark sikerével ért véget a miskolci 20. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokság mai, sprint távú egyéni versenyszáma. A Lillafüreden megrendezett viadalon a magyarok közül Weiler Virág, Bertóti Regina és Bakó Áron is a top 20-ban végzett.

 

A diósgyőri várban nyitották meg a világbajnokságot

A miskolci 20. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságot tegnap este, a nemrégiben felújított diósgyőri várban, ünnepélyes keretek között nyitották meg. A 34 ország, közel 300 sportolóját felvonultató, augusztus 4-ig tartó viadalon ma Lillafüreden már érmekért vetélkednek.

Vezetői egyeztetésekkel  és a rekordszámú résztvevő fogadásával indult a 20. Tájékozódási Futó EVB Miskolcon

A versenyre a kiváló promóciónak köszönhetően 34 ország közel 300 versenyzője érkezik a napokban, ami rekordnak számít a sportági EVB-k történetében.

2016. július 28., csütörtök 13:24

Ne csak álmodozz! - Jelentkezz önkéntesnek!

Ne csak álmodozz! - Jelentkezz önkéntesnek!

A Magyar Jégkorong Szövetség önkéntesek jelentkezését várja a 2016/2017-es szezonban megrendezésre kerülő nemzetközi tornák és korcsoportos világbajnokságok szervezési munkálataihoz.

Három nap múlva startol a miskolci Egyetemi Tájékozódási Futó Világbajnokság

A 20. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságnak július 30. - augusztus 4. között Miskolc ad otthont.  34 ország több mint 300 sportolója vesz részt ezen a rangos eseményen.

Marosvásárhelyi orvostanhallgatók sikerét hozta a III. Tusványosi Finálé

2016. július 22-23. között harmadik alkalommal rendezték meg a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája futsal tornasorozat döntőjének számító Tusványosi Finálét (TuFi). A Tusványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretén belül zajló futsal döntőre szombaton került sor. A tornán a legjobb kárpát-medencei egyetemi csapatok mérték össze focitudásukat.

13 éremmel tért haza a magyar csapat a 3. Európai Egyetemi Játékokról

Az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) idén Horvátország fővárosában, Zágrábban és a tengerparti Rijekában rendezte meg a 3. Európai Egyetemi Játékokat 2016. július 12 és 25 között. A Játékokon összesen 41 európai országból 409 egyetem képviseltette magát. A két helyszínen – Zágrábban és Rijekában – zajló Európai Egyetemi Játékokon 24 különböző sportágban mérhették össze tudásukat, több mint ötezer mérkőzésen, melyek végén közel kétezer érmet osztottak ki. 

Nyolc között zártak a PTE tollaslabdázói az Európai Egyetemi Játékokon

A Pécsi Tudományegyetem válogatott tollaslabdázókból álló csapata (Bogdán Nikolett, Kőrösi Ágnes, Krausz Gergely, Mester József, Szatzker Márton,) július 18-24. között versenyzett Zágrábban az egyetemi játékokon, férfi és női egyéniben sikerült a 8 közé jutniuk.

BME-s bridge csapatunk sikere az Európai Egyetemi Játékokon

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem bridge csapata, Tubak Dániel, Fischer Brigitta, Szirmay-Kalos Barnabás (BME) és Vági Máté (ELTE) 5. helyezést ért el Zágrábban az Egyetemi Játékokon. A négy napos versenyen 7 ország 10 csapata mérkőzött egymással. 

2016. július 25., hétfő 09:40

Vegyes debreceni mérleg a második napon

Vegyes debreceni mérleg a második napon

"Nagyüzem" volt tegnap az Egyetemi Európa Játékok B3x3-as kosárlabda tornájának második napján Rijekában, még éjszaka is játszottak a csapatok

1. oldal / 4