MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Debreceni Egyetem Atlétikai Club

Web: www.deacsport.hu

 

Kapcsolódó híranyagok:
2016. július 23., szombat 09:32

B3x3 kosár Riejkában DEAC részvétellel

B3x3 kosár Riejkában DEAC részvétellel

Szombaton kezdődik a kosárlabdázás új szakágának, a B3x3-nak a versenye Rijekában, a 3. Egyetemi Európa Játékok rendezvénysorozatán belül.

Új névadó szponzor: mostantól DEAC Kamilla Gyógyfürdő néven szerepel a Debreceni Egyetem kosárlabdacsapata

Új szponzorának köszönhetően október 4-én 16:00 órától már DEAC Kamilla Gyógyfürdő néven versenyez az NBI-es tagságért a Debreceni Egyetem kosárlabdacsapata.

A Szegedi Tudományegyetem hallgatói nyerték a B33 MEFOB-ot

A férfiak és a hölgyek versenyében egyaránt a Szegedi Tudományegyetem USC Szeged csapata nyerte a debreceni 3x3 U18 világbajnokság kísérő versenyeként megszervezett B3x3 Kosárlabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB). Hétvégén a Nagy Templom előtti Kossuth téren, a világbajnokság pályáin igen nagy hőségben játszották mérkőzéseiket a MEFOB döntős csapatok.

A Kosárlabda MEFOB-ot a férfiaknál a hazai gárda, a hölgyeknél a Testnevelési Egyetem csapata nyerte

A Kosárlabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) legjobb 4 női és férfi csapata ez évben Szombathelyen mérkőzött meg egymással a végső helyezésekért. A női döntőt 6 ponttal a Testnevelési Egyetem (TE) csapata, a TFSE nyerte. Az előkelő második helyet a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) Közgáz csapata, a harmadik helyet pedig a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) csapata szerezte meg. Negyedik helyezett lett a Debreceni Egyetemről (DE) a döntőbe érkező DEAC.

2014. november 26., szerda 07:40

Kosárlabda gála a Tüskecsarnokban

Kosárlabda gála a Tüskecsarnokban

Nagyszabású történelmi előmérkőzése lesz a Tüskecsarnok ünnepélyes átadása alkalmával rendezendő All Star gálának: először rendeznek egyetemi All Star kelet-nyugat találkozót, amely november 29-én, szombaton 15.15 órakor kezdődik.

2014. augusztus 05., kedd 23:13

Megállíthatatlanok a debreceni fiúk

Megállíthatatlanok a debreceni fiúk

Augusztus 4-én újabb fényes győzelmet aratott a Debreceni Egyetem fiú kosárlabda csapata az EUSA Játékokon. Nagy csatában portugál ellenfele fölé kerekedett a debreceni csapat, ezzel csoportelsőként jutott a legjobb nyolc közé Rotterdamban.

2014. július 25., péntek 23:18

MEFOB győztesek utaznak Rotterdamba

MEFOB győztesek utaznak Rotterdamba

Az idei Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) férfi bajnok csapata, a DEAC játékosai és az év női MEFOB győztesei, a Budapesti Corvinus Egyetem kosaras hölgyei utaznak hazánk képviseletében az Európai Egyetemi Játékokra (EUSA).

A nyíregyházi és szegedi diákok taroltak Kecskeméten

Május 31-én, szombaton rendezték meg a férfi és női B33-as kosárlabda döntőket. A döntőben a férfiaknál a NYF SE, míg a nőknél a SZTE nyerte el a 2014-es B33 bajnokság bajnoki címét.

2014. május 29., csütörtök 15:26

B33: Egyetemi finálé Kecskeméten

B33: Egyetemi finálé Kecskeméten

A B33 Decathlon Tour következő állomásán rendezik meg az Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Bajnokság döntőit május 31-én (szombaton), Kecskeméten.

Közgázos lányok és debreceni fiúk győzedelmeskedtek a kosár döntőn

Idén újra Debrecenben rendezték meg a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) döntőjét, ahol a négy legjobb fiú és lány csapat küzdött meg a bajnoki címért és az ezzel együtt járó lehetőségért, hogy a magyar egyetemi sportot képviselhessék Rotterdamban, az Európai Egyetemi Játékokon.

1. oldal / 3