MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Az örökrangsor élére ugrott a Testnevelési Egyetem SE

Fantasztikus küzdelmet, végletekig kiélezett csatát és frenetikus hangulatot hozott III. Budapesti Egyetemi Futsal Bajnoksága (BEFB) szerdán megrendezett Final Fourja, vagyis négyes döntője. A sorozatban induló tizenegy csapat az alapszakaszban körmérkőzéses rendszerben mérkőzött egymással, a négy legjobb került a Final Fourba, ahol az aranyérmet a döntő hosszabbításának utolsó másodpercében szerzett góllal a Testnevelési Egyetem SE szerezte meg.

2016. március 24., csütörtök 13:26

Öldöklő harc a Final Four-ért!

Öldöklő harc a Final Four-ért!

Az utolsó forduló jogosan kaphatja ezt a címet, hiszen matematikailag 6 csapatnak volt esélye bejutni a négyes döntőbe. Az alapszakasz helyeinek sorrendje, pedig az utolsó mérkőzésig nyitott volt, így tehát kijelenthetjük az idei volt a BEFB eddigi legizgalmasabb szezonja. A négyes döntő pedig még csak most jön!

Két forduló után, hibátlanul az élen a BME Futsal Club!

A Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság címvédője átmentette tavalyi formáját erre az idényre is. Csernai mester tanítványai Fábián Gábor duplájának köszönhetően rangadót nyertek a hétvégén a Corvinus Futsal ellen, majd gólfesztivált rendeztek a vizsgaidőszak miatt már foghíjasan felálló Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem Állami- és Jogtudományi Kar (ELTE- ÁJK) ellen. 

2015. december 07., hétfő 15:39

Az első forduló után a PPKE vezet a BEFB-ben

Az első forduló után a PPKE vezet a BEFB-ben

Az ismerkedés és a nagyarányú győzelmek fordulója volt a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság (BEFB) első játéknapja, szombaton.

 

 

 

December 5-én rajtol a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság

December első szombatján indul újtára a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság 2015/2016-os szezonja. Az MLSZ Budapesti Igazgatóságán megtörtént a bajnokság sorolása. Az első fordulóban két újonc összecsapásával veszi kezdetét az április tartó bajnokság.

2015. szeptember 21., hétfő 11:58

Indul a budapesti egyetemi futsal bajnokság

2014-es díjátadó ünnepség

Budapesti egyetemek nevezését várja a Budapesti Labdarúgó Szövetség (BLSZ) október 9-ig. A BLSZ és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) a budapesti egyetemi hallgatók számára harmadik alkalommal indítja útjára a fővárosban a Budapesti Egyetemi és Főiskolai Futsal Bajnokságot.

Sport határok nélkül – A legjobb kárpát-medencei csapatok csaptak össze Tusnádfürdőn

2014 után, immáron második alkalommal rendezték meg a Tusványosi Finálé (TuFi) névre hallgató futsal döntőt Tusnádfürdőn. A tornán a legjobb kárpát-medencei egyetemi csapatok vettek részt. A torna szervezői és a résztvevő csapatok a januárban elhunyt Buzánszky Jenőre, a 2014-es torna fővédnökére emlékeztek.

1. oldal / 5