MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Ki győzi le Cseh Lacit, Joó Abigélt és Heidum Bernadettet?

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség ma tartotta sajtótájékoztatóját a Magyar Sport Házában a felsőoktatási hallgatók Mozdulj Rá! motivációs kampányáról és annak első kiemelt rendezvényéről, a Hősök terén 2016. május 5-én 10.00 és 18.00 között megrendezésre kerülő Kosárünnep 2016 című rendezvényről.

2016. április 28., csütörtök 16:49

Régi-új olimpiai bajnok a BEAC-ban!

Régi-új olimpiai bajnok a BEAC-ban!

Nagyszabású rendezvénnyel készül az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) a magyar sport napjára. A május 6-i rendezvényen az egyetem köszönti a riói olimpiára készülő hallgatóit, és egyben megnyitja a klub történetét bemutató, „BEAC – Az elsők” című kiállítást. A BEAC ennek keretében rehabilitálja az 1956-ban olimpiát nyerő egykori kardvívóját, Hámori Jenőt, a klub elfeledett bajnokát.

2016. április 27., szerda 13:04

A világ elitjében a magyar páros

A világ elitjében a magyar páros

International Cheer Union (ICU), vagyis a Nemzetközi Cheerleading Szövetség szervezésében április 20-22 között rendezték meg Orlandoban a sportág világbajnokságát, ahol először képviseltette magát Magyarország. 

III. ELTE – Egyetemi - Főiskolai Dolgozók Sport Kupája

Kegyeibe fogadta az időjárás a múlt szombati, az ELTE SPORT Kft. által szervezett és rendezett Dolgozói Sport Kupa szabadtéri rendezvényeit - a csarnokban pedig volt válogatott sportolók is játszottak a rendezvény keretein belül.

Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokság

Idén július 30 - augusztus 4. között Miskolc ad otthont a 20. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságnak, melynek fővédnökségét dr. Áder János, Magyarország köztársasági elnöke vállalta el. A rendezvény részleteiről ma, a campuson tájékoztatták a sajtó képviselőit.

2016. április 21., csütörtök 12:01

2. Ultimate frizbi MEFOB

2. Ultimate frizbi MEFOB

A Budapesti Gazdasági Egyetem rendezte meg a második Ultimate frizbi MEFOB-ot április 15-én a XVI. kerületi MLTC pályán. 

1. oldal / 3