MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Pannon Egyetem

Web: www.uni-pannon.hu

 

Kapcsolódó híranyagok:
A sportok királynőjének idei legjobbjai a Testnevelési Egyetemen

Hétvégén a Testnevelési Egyetemen szervezték meg az Atlétikai Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB), ahol valamennyi számban komoly küzdelem folyt a hallgatók között. A mintegy 40 aranyérem kiosztásában közreműködött prof. dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség elnöke is.

Az egri hallgatók nyakába kerültek az aranyérmek a kézilabda MEFOB-on

A Kézilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság döntőjének két napos tornáján, a fiúknál a Pannonwork Kupáért, míg a hölgyeknél a Bridge Kupáért folyt a versengés. Végül mindkét kupát az Eszterházy Károly Főiskola (EKF) csapatainak hallgatói szerezték meg, így az egriek állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára. A fiúknál az ezüstérmet a Pannon Egyetem (PE) veszprémi hallgatói, a bronzérmet pedig a tavalyi évhez hasonlóan ismét a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) diákjai vihették haza.

Győr városában dől el, idén kik nyerik a Kézilabda MEFOB-ot

A Kézilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) legjobb 4 női és férfi csapata ez évben Győrben méri össze tudását. Jövő hét elején dől tehát el, hogy kézilabdában kik az év egyetemi bajnokai. Az eseményt 2015. május 18. és 19. között, a Győr Városi - Egyetemi Csarnokban (9026 Győr, Egyetem tér 1.) rendezik meg.

2015. április 28., kedd 23:36

XV. Egyetemkör Futás a Pannon Egyetemen

XV. Egyetemkör Futás a Pannon Egyetemen

Egyetemi hallgatók, oktatók, dolgozók és középiskolás diákok is részt vettek 2015. április 22-én, a nagy hagyományokkal rendelkező futóversenyen, a XV. Egyetemkör Futáson. A Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézet, továbbá a Hallgatói Önkormányzat munkatársai által szervezett eseményen összességében 2 km-t tett meg az este 18.00 órakor induló mezőny.

2015. március 26., csütörtök 20:42

Széchenyi István Egyetem az abszolút győztes

Széchenyi István Egyetem az abszolút győztes

Február 28-án megmérkőztek az egyetemista, főiskolai hallgatók az Ergométeres Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB). A Győrben rendezett versenyen 7 felsőoktatási intézmény 32 versenyzője állt rajthoz, mellettük számos kiemelkedő hazai egyetemi tehetség, élsportoló mérettette meg magát.

2014. november 26., szerda 07:40

Kosárlabda gála a Tüskecsarnokban

Kosárlabda gála a Tüskecsarnokban

Nagyszabású történelmi előmérkőzése lesz a Tüskecsarnok ünnepélyes átadása alkalmával rendezendő All Star gálának: először rendeznek egyetemi All Star kelet-nyugat találkozót, amely november 29-én, szombaton 15.15 órakor kezdődik.

Műszaki Felsőoktatási Sportnapok – Sportos mérnök-jelöltek versenye Győrött

A negyvenötödik Műszaki Felsőoktatási Sportnapok versenyeit 2014. október 27-28-án, hétfőn és kedden a győri Széchenyi István Egyetem rendezi. A vendéglátók eddig huszonhárom alkalommal nyerték meg az összetett pontversenyt, s ezúttal is címvédőként várják a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Dunaújvárosi Főiskola, a Kecskeméti Főiskola, a Miskolci Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Pannon Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem mérnök-jelöltjeit, akik asztalitenisz, férfi kézilabda, női és férfi kosárlabda, kispályás labdarúgás és sakk sportágakban versengnek.

2014. október 09., csütörtök 11:33

Magyar csapat az 5. Egyetemi Lövész Világbajnokságon

Magyar csapat az 5. Egyetemi Lövész Világbajnokságon

Megkezdte versenyeit a magyar egyetemi lövészválogatott. Az Egyesült Arab Emirátusban megrendezett Világbajnokságon 26 ország 256 versenyzője méri össze tudását.

2014. október 02., csütörtök 13:39

Képzés az egyetemi sportirodák munkatársainak

Képzés az egyetemi sportirodák munkatársainak

A mai naptól három napos képzésen vesznek részt a felsőoktatási intézmények sportiroda vezetői, a sportközpontok és létesítmények igazgatói, szakmai vezetői, egyesületi elnökei, a testnevelők és a hallgatók egyaránt. A Debreceni Agrártudományi Központban zajló képzés résztvevői között valamennyi állami és számos magánintézmény képviselteti magát. Az előadók sorában számos neves, a közéletből jól ismert szakember megtalálható.

A világ legjobbjai is részt vesznek az idei Sportlövő Egyetemi Világbajnokságon

Október 8 és 12 között az Arab Emirátusok-beli Al Ainban rendezik meg az V. Sportlövő Egyetemi Világbajnokságot (EVB). A versenyen hazánkat 6 fiatal, korábban is már komoly sikereket elérő egyetemi hallgató képviseli.

1. oldal / 5