MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. február 27., szerda 08:03

Veszprém: nagy lépés a felsőház felé

Veszprém: nagy lépés a felsőház felé

Ahogy szűk hónapja Budapesten, Veszprémben is jó kis meccset játszott egymással a Veszprémi Egyetem és az ELTE férfi csapata. A második negyedbeli kitűnő játékával nagyobb előnyt szerző hazai együttes ellen későn kaptak észbe, s kezdtek hajrázni a vendégek, így a Veszprém igen fontos győzelmet aratott a felsőházba jutás szempontjából.

2013. február 26., kedd 20:20

Kerékpározó ELTE oktatók

Kerékpározó ELTE oktatók

Szerencsére egyre népszerűbb a lakosság körében a kerékpározás. Növekszik azok száma, akik a tömegközlekedés helyett immáron már biciklivel járnak munkába. Élen járnak ebben a követendő szokásban az ELTE oktatói és dolgozói. Bringával a munkába, bringával a suliba, bringával bárhova!

2013. február 26., kedd 07:54

TF diadal az első Egyetemi Kupán

TF diadal az első Egyetemi Kupán

Február utolsó szombatján megrendezésre került az első Ultimate Frisbee Egyetemi Kupa. A terem versenyen a Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sportudományi Karának (TF) egyes számú csapata hódította el a vándor kupát a mixed divízióban, egy végletekig kiélezett döntőt követően.

Illusztráció

A két sportszövetség közti ismerkedő, hosszú távú együttműködést célzó megbeszélést tartott 2013. február 19-én a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) és a Magyar Rögbi Szövetség (MRGSZ) a Magyar Sport Házában, melyen részt vett – többek között – mindkét szervezet elnöke és főtitkára is.

2013. február 21., csütörtök 20:36

Egy sima, egy fordított a szegedi mérleg

Egy sima, egy fordított a szegedi mérleg

Izgalmas és küzdelmes mérkőzéseket, valamint hazai győzelmeket hozott a kosárlabda MEFOB újabb fordulója. A férfiaknál az otthon játszó Szeged az utolsó negyedben kerekedett ellenfele, a MEAFC fölé, míg a nőknél a Közgáz SC szintén szegedi ellenfelét győzte le a színvonalas védekezéseket hozó meccsen, így szegedi szempontból felemásan zárult a játéknap.

Egy újabb színfolt a gödöllői és a magyar rögbi életében

Minden év február közepén rendezik meg Gödöllőn a Sportdíj átadó gálát. Idén erre az eseményre február 15-én került sor 16:00 órakor a gödöllői Művészetek Házában.

Debreceni és pécsi győzelem a nőknél az egyetemi bajnokságban

Miskolci EAFC – Debreceni EAC 52-80 (11-13, 15-28, 16-16, 10-23) 
Miskolc, egyetemi és főiskolai bajnokság, nők keleti csoport, V: Lónáth, Dr. Mészáros.

Sorsolás és esélylatolgatás az első Ultimate Frisbee egyetemi kupáról

A nevezés lezárultával 4 egyetem 5 csapata között történt meg a sorsolás.

2013. február 13., szerda 14:24

22 pontos győzelmet ért a 11 tripla

22 pontos győzelmet ért a 11 tripla

"Nehézkes" kezdés után magabiztos győzelmet aratott a Közgáz a SMAFC ellen a férfiak nyugati csoportjában a fővárosban.

2013. február 13., szerda 14:21

Sikeres parketta-avatás

Sikeres parketta-avatás

Győzelemmel avatta csarnoka új parkettáját a DEAC férfi csapata. A vendég miskolciak egy félidőn át tudták tartani a lépést a keleti csoport éllovasával.

1. oldal / 2