MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. szeptember 10., csütörtök 23:12

Rókaűzők – váltófutó verseny

Rókaűzők – váltófutó verseny

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) három állomásos sorozatának befejező részéhez érkezett a váltófutó verseny 2015-ben, melyet október 3-án rendeznek meg.

2015. szeptember 09., szerda 07:06

Olimpiai Cross Country MEFOB

Olimpiai Cross Country MEFOB

A Soproni-hegységben rendezik és a Lővér Kempingből indul majd az Olimpiai Cross Country Magyar Egyetemi - Főiskolás Országos Bajnokság 2015 szeptember 19-én, szombaton.

Futni és kerékpározni szerető hallgatók figyelem!

Szeptember 20-án, vasárnap a DUATLON FESZTIVÁL keretein belül szervezik meg a Duatlon Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB), amely versenyzési lehetőséget kínál a duatlon sportágban az egyetemi és főiskolai hallgatók részére.

Strandkézilabdában idén a KRE lányai és ismét a BME fiai jeleskedtek

Alig két héttel azután, hogy a tengerparti Lloret de Mar-ban a magyar női strandkézilabda-válogatott megvédte Európa-bajnoki címét, a felsőoktatásban tanuló kézisek a Velencei-tavi EFOTT fesztivál nyárias melegében mérték össze tudásukat.

Napfény, vízpart és látványos küzdelem a Strandröplabda MEFOB-on

Felsőoktatásunk legjobb strandröplabdásai az EFOTT pályáján mérték össze idén tudásukat. Nyárias melegben, vízparti hangulatban, izgalmakkal teli küzdelmeket láthattak a bajnokság iránt érdeklődő szurkolók.

A Szent István Egyetem hallgatói nyerték meg a Rögbi MEFOB-ot

Gödöllő városában 2015. július 23-án indul az Egyetemi 7-es Rögbi Európa-bajnokság (7-es Rögbi EEB), ahol megmérettetik magukat az idei Rögbi Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság győztesei, a Szent István Egyetem (SZIE) hallgatói is.

EFOTT 2015 - Megkezdődött az év legsportosabb fesztiválja

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) támogatásával tegnap indult az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT), amely egyben az egyetemi, főiskolai hallgatók körében a sportot népszerűsítő SportPont Program (SPP) záróeseménye is. A szervezők a sportos életmód jegyében a tegnapi napon arra buzdították a fiatalokat, hogy kerékpárral érkezzenek a fesztivál helyszínére, a Velencei-tó partjára (Tekerj az EFOTT-ra), ahol aztán további számos sportolási - ezáltal SPP-s pontgyűjtési - lehetőség várja az egyetemista és főiskolás hallgatókat. A rendezvényen mai napon indult a Strandröplabda MEFOB, holnap elstartol a strandkézilabda MEFOB, szombaton pedig a Rögbi MEFOB utolsó, mindent eldöntő fordulója. Szombaton játszik továbbá bemutató gála mérkőzést az Universiade arany érmes magyar vízilabda csapata is, illetve olimpikonokkal és a 28. Nyári Universiadéról, Dél-Koreából hazatérő sportolókkal is találkozhatnak majd az érdeklődők. Az elmaradhatatlan zenei programokon kívül érdekes fórumokra is ellátogathatnak a fesztiválozók.

Versengés és kedvtelés egy helyen – jön az EFOTT

A velencei EFOTT fesztiválon 2015. július 16-17-én rendezik majd meg az idei évi Strandkézilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB).

2015. június 26., péntek 13:36

Strandröplabda MEFOB az EFOTT-on

Strandröplabda MEFOB az EFOTT-on

Felsőoktatásunk legjobb strandröplabdásai 2015. július 15-16-án (szerdán és csütörtökön) mérkőznek meg egymással a velencei EFOTT Fesztiválon. Aki nyári programokra, vízpartra, sportos izgalmakra és szemet gyönyörködtető látványra vágyik, az EFOTT fesztiválon bizonyosan nem fog unatkozni.

A Nőnapi Aerobik MEFOB-on a hölgyek mellett a férfiak is remekeltek

A tavalyi évhez hasonlóan a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara adott otthont a 2015. évi Aerobik Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságnak. Az Aerobik MEFOB az ország valamennyi felsőoktatási intézményének tanulója számára lehetőséget teremtett arra, hogy a kikapcsolódás és sportmozgás mellett, megmérettesse magát a tömegsport jelleget mutató úgynevezett Follow The Leader (FTL)- és verseny jelleget képviselő Basic Aerobik (BA), Aerodance (AD), Aerostep (AS) és Sportaerobik (SA) versenyszámokban. 

1. oldal / 29