MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

A MEFS nyilvánosságra hozta a Hajós Alfréd Tervet, az egyetemi sport 2013-2020-as időszakra vonatkozó szakmai programját

A Magyar egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) elkészítette a felsőoktatási sport területére vonatkozó szakmai programtervet, a Hajós Alfréd Tervet, melyet a MOB-on keresztül kíván felterjeszteni a sportpolitikáért felelős miniszternek. A programterv egyes elemeit – a MOB-bal együttműködve – 2013. január 31-én, a felsőoktatási sport egyik bástyáját jelentő Debreceni Egyetemen hozta nyilvánosságra, bocsátotta társadalmi vitára az érintettek körében.

2013. január 31., csütörtök 08:20

Fallabda MEFOB 2 nap múlva Szegeden!

Fallabda MEFOB 2 nap múlva Szegeden!

A verseny díszvendége Nagy Péter Universiade győztes súlyemelő, a londoni Olimpia résztvevője!

2013. január 30., szerda 13:36

Újabb sima szabolcsi diadal

Újabb sima szabolcsi diadal

Már az első negyedben több, mint 20 pontos előnyt szerezve nagy különbséggel verték a nyíregyházi főiskolás lányok a miskolci egyetemistákat.

2013. január 29., kedd 12:51

Tovább menetelnek a nyíregyházi lányok

Tovább menetelnek a nyíregyházi lányok

Nyíregyházi Főiskola -  Nemzeti Közszolgálati Egyetem 79-34 (31-11,18-10,14-4,16-9)

2013. január 23., szerda 22:29

Fölényes nyíregyházi győzelem

Fölényes nyíregyházi győzelem

Alsóházi rangadót játszottak a férfi keleti csoportban. A nyíregyházi főiskolások végig vezetve biztosan győztek.

2013. január 22., kedd 22:12

ELTE BEAC: lépés a felsőház felé

ELTE BEAC: lépés a felsőház felé

Jó kis meccset játszott egymással a Bogdánfy utcában az egyetemi és főiskolai bajnokságban az ELTE BEAC és a Veszprémi Egyetem. Három negyeden át kiegyenlített volt a játék, a negyedikben pedig a végén frissebb hazai csapat ellenfele fölé kerekedett.

MEFOB: A pécsi lányok sikerével kezdődött az esztendő

Pécsett játszották az egyetemi és főiskolai bajnokság idei első összecsapását, a női közép csoportban a PTE-TF mérkőzést. A páros negyedeket "megnyomva" a hazaiak kerekedtek felül.

Több pluszpont jár a kiemelkedő sporteredményekért

Elfogadta az Országgyűlés a felsőoktatási felvételi eljárásról szóló Kormányrendeletet, így a korábbinál nagyobb értékük lesz a sporteredményeknek a felvételi során. A jövőben többletpontra jogosítja a felvételizőket az Universiadékon és hivatalos egyetemi világbajnokságon elért érmes helyezés is.

2013. január 18., péntek 01:00

MEFS.hu: Új külső, bővebb tartalom!

MEFS.hu: Új külső, bővebb tartalom!

A MEFS megújított portállal köszönti a 2013-as évet. A frissített weboldal a mai naptól elérhető az egyetemi sport iránt érdeklődők számára immáron mobileszközökre optimalizálva és közösségi médiafelületekkel összekapcsolva.

2013. január 16., szerda 15:19

Alpesi sí MEFOB februárban!

Alpesi sí MEFOB februárban!

Hosszú idő óta újra hazai pályán, Eplényben kerül megrendezésre az Alpesi Sí MEFOB. Várjuk mind az igazolt, mind pedig az amatőr versenyzők részvételét!

1. oldal / 2