MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület

Web: www.szoese.hu

 

Kapcsolódó híranyagok:
a 2017-es miskolci szervező bizottság

A kiváló szervezettségű 13. Európai Egyetemek Kosárlabda Bajnokságán tisztes helytállás jellemezte a magyar csapatok szereplését júniusban, Koperben (Szlovénia).

A Szegedi Tudományegyetem hallgatói nyerték a B33 MEFOB-ot

A férfiak és a hölgyek versenyében egyaránt a Szegedi Tudományegyetem USC Szeged csapata nyerte a debreceni 3x3 U18 világbajnokság kísérő versenyeként megszervezett B3x3 Kosárlabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB). Hétvégén a Nagy Templom előtti Kossuth téren, a világbajnokság pályáin igen nagy hőségben játszották mérkőzéseiket a MEFOB döntős csapatok.

2015. június 07., vasárnap 19:14

Szombathelyi győzelem a Labdarúgó MEFOB-on

Szombathelyi győzelem a Labdarúgó MEFOB-on

A Labdarúgó Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) idén a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja és a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület rendezte meg 2015. május 19-20-án. A szombathelyi döntőben négy intézményi csapat mérte össze tudását, sorsolás alapján vívva az elődöntőket a szombathelyi Király Sportlétesítmények kitűnő talajú pályáján. 

A Kosárlabda MEFOB-ot a férfiaknál a hazai gárda, a hölgyeknél a Testnevelési Egyetem csapata nyerte

A Kosárlabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) legjobb 4 női és férfi csapata ez évben Szombathelyen mérkőzött meg egymással a végső helyezésekért. A női döntőt 6 ponttal a Testnevelési Egyetem (TE) csapata, a TFSE nyerte. Az előkelő második helyet a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) Közgáz csapata, a harmadik helyet pedig a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) csapata szerezte meg. Negyedik helyezett lett a Debreceni Egyetemről (DE) a döntőbe érkező DEAC.

Idén Szombathelyre várják a Labdarúgó MEFOB döntőseit

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) 2015. május 19-20-án szervezi meg a Labdarúgó Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) elődöntőit és döntőjét, ahol tíz felsőoktatási intézmény csapatának legjobbjai mérik össze tudásukat a férfiak mezőnyében.
 

2015. május 11., hétfő 10:37

Thriller szintű izgalmak a Futsal MEFOB-on

Thriller szintű izgalmak a Futsal MEFOB-on

Kiélezett, végletekig izgalmas döntőket játszottak a csapatok a 2014/2015-ös Futsal Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) négyes tornáján az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Bogdánfy úti sporttelepén, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) pályáján. Az elsőséget a férfiaknál a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), a hölgyeknél pedig a Debreceni Egyetem (DE) csapata szerezte meg.

2014. december 01., hétfő 20:54

Jeles nap az egyetemi sport számára

Jeles nap az egyetemi sport számára

2014. november 29-én a frissen átadott újbudai sportkomplexum, a Tüskecsarnok adott otthon Magyarország első Egyetemi Kelet-Nyugat kosárlabda All-Star Gálájának. Az Egyetemi Kelet-Nyugat összecsapását egy sporttörténelmi hír bejelentése követte: 2017-ben az Európai Egyetemek Kosárlabda Bajnokságát a Miskolci Egyetem és Miskolc városa rendezheti meg.

2014. november 26., szerda 07:40

Kosárlabda gála a Tüskecsarnokban

Kosárlabda gála a Tüskecsarnokban

Nagyszabású történelmi előmérkőzése lesz a Tüskecsarnok ünnepélyes átadása alkalmával rendezendő All Star gálának: először rendeznek egyetemi All Star kelet-nyugat találkozót, amely november 29-én, szombaton 15.15 órakor kezdődik.

A nyíregyházi és szegedi diákok taroltak Kecskeméten

Május 31-én, szombaton rendezték meg a férfi és női B33-as kosárlabda döntőket. A döntőben a férfiaknál a NYF SE, míg a nőknél a SZTE nyerte el a 2014-es B33 bajnokság bajnoki címét.

2014. május 29., csütörtök 15:26

B33: Egyetemi finálé Kecskeméten

B33: Egyetemi finálé Kecskeméten

A B33 Decathlon Tour következő állomásán rendezik meg az Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Bajnokság döntőit május 31-én (szombaton), Kecskeméten.

1. oldal / 3