MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. szeptember 15., hétfő 23:57

Átadták a SportPont Program nyereményeit

Átadták a SportPont Program nyereményeit

Páros Bayern München meccsre szóló vouchert (ami tartalmazza az utazást és szállást) és okostelefont nyertek a szabadidejüket sportolással töltő, SportPont Programhoz (SPP) csatlakozó egyetemi hallgatók. A nyereményeket a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) átadóján, a Magyar Sport Házában vették át ma a szerencsés hallgatók.

Benkó Barbara és Fejes Gábor adta át a SportPont Program nyereményeit

Túrázáshoz és városi kerekezéshez is kiválóan alkalmas kerékpárt és tabletet nyertek a szabadidejüket sportolással töltő, SportPont Programhoz (SPP) csatlakozó egyetemi hallgatók. A nyereményeket a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) átadóján, a Magyar Sport Házában vették át ma a szerencsés hallgatók.

Kozmann György a SportPont Program vendégeként Kolonics Györgyről is mesélt az EFOTT Fesztiválon

Kozmann György olimpikon, többszörös Európa- és világbajnok kenus volt a felsőoktatásban tanuló hallgatókat sportolásra ösztönző SportPont Program mai vendége az EFOTT fesztiválon. A kiváló sportember a sportolói karrierjéről, majd azt követő életútjáról, a kettős karrierről és annak nehézségeiről is szólt. Az ötszörös világbajnok négyszeres Európa-bajnok beszámolt jelenlegi Pakshoz kötődő terveiről, a közelgő polgármester választásról és mesélt a kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok Kolonics Györgyhöz kötődő emlékeiről.

Olimpikonokkal találkozhatnak az EFOTT hetijegyek nyertesei

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség a SportPont Programba beregisztrált sportkedvelő hallgatók között, az SPP nyereményjátékának díjaként ma 15 EFOTT hetijegyet sorsolt ki.

A szerencsés nyertesek e-mailen is kaptak értesítést, amelyben tájékoztatást kaptak arról, miként vehetik át nyereményüket. A mellékletben is megtalálható nyertesek névsorát a SportPont Program oldalán (http://sportpont.hu) és hivatalos Facebook oldalán is https://www.facebook.com/sportPONTprogram) közzétesszük.

A világbajnoki- és Universiade-aranyérmes örül annak, hogy egyre több szabadidősport rendezvény van

A 2011-ben, Shenzenben, Universiade-győztes Szényi Péter is ott lesz a hétvégi női sportfesztiválon. A Boczkó Gáborral, Imre Gézával, Rédli Andrással csapatban párbajtőr világbajnoki aranyat nyerő magyar vívó az élsport mellett is rendszeresen sportol kikapcsolódásként, ezért tisztában van a szabadidősport és a tömegsport fontosságával.

Hétvégén nyitja kapuit a 13. Budapesti Nagy Sportágválasztó

Szeptemberben a tanévkezdés időszakában sok családban felmerül a kérdés, hogy valamit sportolni is kellene a gyereknek. De vajon milyen mozgásformát válasszanak, ami tetszik is a neki, van hozzá érzéke, viszonylag közel van a lakhelyhez és a családi kassza is elbírja a finanszírozását?

Soha nem volt ennyi nő a Kopaszin! Élsportolók népszerűsítették a szabadidősportot

Az ősz egyik legnagyobb tömegsportrendezvényén több ezer hölgy vette birtokba a Kopaszi-gátat.

2013. szeptember 04., szerda 11:55

Sportos napok a Kopaszi-gáton

Sportos napok a Kopaszi-gáton

Államtitkári jelenlétre, kajak-kenus világbajnokokra és Világjátékos élménybeszámolóra is számíthatnak azok a lányok, asszonyok, akik kilátogatnak szeptember 8-án, a Kopaszi-gátra.

2013. július 18., csütörtök 09:57

Universiade: Valami véget ér…

Universiade: Valami véget ér…

A lehető legszebben fejeződött be a 27. Nyári Universiade a Tatár Köztársaság fővárosában, Kazanyban. A férfi egyetemi vízilabda válogatott legyőzte a profi játékosokkal felálló hazai orosz csapatot. A felsőoktatási hallgatók olimpiáján a Magyar Egyetemi Csapat 15 éremmel (4 arany-, 2 ezüst és 9 bronzérem) zárta a kazanyi Universiadét, a világ második legnagyobb multisport eseményét, ezzel az éremtáblázaton a 18. helyen végzett.

Universiade: Krivacevic Tijana és Szabó Petra a legjobb az olimpiai szintű Universiadén

A magyar egyetemi sport hatalmas elismerése, Kazanyban: Krivacevic Tjanát, a magyar női kosárlabda válogatott kiválósága lett a torna legeredményesebb játékosa, míg Szabó Petrát megválasztották a legjobb női kajakozónak, mivel a legtöbb pontot szerezte.

1. oldal / 2