MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. május 06., szerda 21:31

Jelvény ötletpályázat, nyereményekért

A MEFS 2 héttel meghosszabbította a jelvény ötletpályázat határidejét!

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) által meghirdetett ötletpályázat a felsőoktatásban tanuló hallgatókat ösztönzi a 2015. évi dél-koreai Universiade magyar csapat jelvényének elkészítéséhez ötlettervezet elkészítésére. A MEFS a mai nappal 2 héttel meghosszabbította a jelvény ötletpályázat határidejét, így a pályaművek leadásának új határideje 2015. május 18. A nyertes pályamű kihirdetésének határideje 2015. május 25. A nyertes ötletpályázat képi anyaga alapján, vagy annak feldolgozásával a grafikus által megszerkesztett jelvényeket többek között az 1965-ben Budapesten rendezett Universiade emlékrendezvényének résztvevői és az Universiadéra kiutazó magyar csapat tagjai kaphatják meg. 


A nyertes páros EFOTT hetijegyet és Universiade csapatpólót kap ajándékba. Azon pályázók között, akik pályaművük beadását megelőzően, vagy azzal egy időben beregisztráltak a felsőoktatásban tanuló hallgatók szabadidős sportolását népszerűsítő SportPont Programba is, kisorsolnak egy SPP-s ajándékcsomagot is. A pályaműveket a beadási határidő napján, 17.00 óráig az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várja a MEFS.

A beérkező pályaművek közül a legjobbat szakmai zsűri választja majd ki, amelynek elnöke Szabados Árpád, képzőművész, professor emeritus, a Magyar Művészeti Akadémia tagja, a Magyar Képzőművészeti Egyetem egykori rektora. A bíráló bizottság tagjai: prof. dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke, Orosz István Kossuth-díjas grafikus, a Magyar Művészeti Akadémia és a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia tagja, Bárdos Katalin, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Design Intézetének tanára és az úszó világklasszis egyetemi hallgató Cseh László.

 

Utoljára frissítve: 2015. május 07., csütörtök 11:53