MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Pályázati felhívás: A Magyarország Jó tanulója – Jó sportolója 2015 cím elnyerésére

A Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Diáksport Szövetség, a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete közreműködésével az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt pályázatot írt ki „A Magyarország Jó tanulója – Jó sportolója 2015” cím elnyerésére.

Mindkét novemberben kiírt pályázat beérkezésének határideje kitolódott, a MEFS Intézményi SportPont Támogatásra kiírt 15 millió forintos keretösszegű pályázatának új, módosított beadási határideje: 2015. december 2 éjfél, míg a sportegyesületek támogatására kiírt 30 millió forintos keretösszegű pályázatok új leadási határideje 2015. november 27 éjfél.

 

15 millió forintos keretösszeggel meghirdette pályázatát a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS). A Sportszövetség a felsőoktatási intézmények 2015/16. tanév első félévi sportszervezési feladatait kívánja támogatni eredményességi szempontok alapján. A pályázatokat 2015. november 6-ig postán, a MEFS részére kell feladni a 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. címre, e-mailen pedig az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell megküldeni. A beérkezett pályázatok elbírálása és a szerződéskötés folyamatos.

Öttusa és Karate Egyetemi Világbajnokságokat rendezne Magyarország

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) 2018-ban a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel (NKE) közösen Öttusa Egyetemi Világbajnokságot (EVB), a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel (BME) pedig most először Karate EVB-t kíván rendezni.

 

Nemzetközi Önkéntes Programot indított a FISU

A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség(FISU) 2015 júniusában hirdette meg Önkéntességi Programját, amellyel lehetőséget kívánt teremteni arra, hogy a diákok szerte a világban megtapasztalhassák milyen az önkéntes munka egy Egyetemi Világbajnokság, nemzetközi sportrendezvények megszervezésének, fejlesztésének, kommunikálásának támogatásában.


 

2015. május 06., szerda 21:31

Jelvény ötletpályázat, nyereményekért

Jelvény ötletpályázat, nyereményekért

A MEFS 2 héttel meghosszabbította a jelvény ötletpályázat határidejét!

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) által meghirdetett ötletpályázat a felsőoktatásban tanuló hallgatókat ösztönzi a 2015. évi dél-koreai Universiade magyar csapat jelvényének elkészítéséhez ötlettervezet elkészítésére. A MEFS a mai nappal 2 héttel meghosszabbította a jelvény ötletpályázat határidejét, így a pályaművek leadásának új határideje 2015. május 18. A nyertes pályamű kihirdetésének határideje 2015. május 25. A nyertes ötletpályázat képi anyaga alapján, vagy annak feldolgozásával a grafikus által megszerkesztett jelvényeket többek között az 1965-ben Budapesten rendezett Universiade emlékrendezvényének résztvevői és az Universiadéra kiutazó magyar csapat tagjai kaphatják meg. 

Pályázatot írt ki a MEFS az egyetemi egyesületek támogatására

Egyetemi Egyesületi Támogatás 2014 néven meghirdette pályázatát a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS). Az évi húsz millió forintos keretösszeg a felsőoktatási intézményekkel sportszervezésre szerződött egyesületek alaptevékenységét, a hallgatókat megmozgató szabadidősport és amatőr versenysport teljesítmény alapú támogatását szolgálja.

Közlemény a „MEFS SportPont Támogatás 2014” pályázatokkal kapcsolatban

Azon intézmények részére, akik a 2014. április 15-i határidőig valamilyen okból nem tudták elkészíteni és beküldeni pályázati dokumentációjukat a „MEFS SportPont Támogatás 2014” felhívásra vonatkozóan, a MEFS Elnöksége 2014. május 20-ig lehetőséget biztosít a pályázat benyújtására. A már benyújtott pályázatokkal kapcsolatos hiánypótlásra is ugyaneddig a határidőig van lehetőségük az intézményeknek.

Pályázat beadási határidejének meghosszabbítása – MEFS SportPont Támogatás 2014

A „MEFS SportPont Támogatás 2014” pályázati felhívás beadási határidejét 2014. március 31-ről 2014. április 15-re módosítjuk. Az új határidő azt jelenti, hogy a pályázati dokumentáció (adatlap, 2014. évre tervezett intézményi szabadidősport tevékenység bemutatása) postára adásának legkésőbbi dátuma április 15.

Új KMR Sportiroda pályázat állami intézményeknek

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) kiírta a Közép-magyarországi régióban működő állami intézmények számára a 2014-es KMR Sportiroda pályázat. Az idén 67 millió forint keretösszegű pályázat továbbra is az intézményeken belüli integrált sportirodák fejlesztését, ahol ilyen nem működik, a létrehozását kívánja támogatni.  E mellett a pályázat célja fenntartható sportolási lehetőségek, sportesemények beindítása, továbbá az élsportolóknak szóló mentorrendszer kialakításának támogatása. A MEFS számít rá, hogy az országban már 18 helyen elindult sportiroda hálózatba a pályázat  további nagy állami intézmények kapcsolódnak be, ezen keresztül a Hajóst Alfréd tervben megfogalmazott tervek megvalósításához is hozzájárul.

1. oldal / 2