MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. január 26., hétfő 07:22

Hagyomány, érték és minőség a Tüskecsarnokban

Az egyetemi sport számára fontos megállapodással indult a 2015-ös év. A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club együttműködési megállapodást kötött a Tüskecsarnokot üzemeltető Nemzeti Sportközpontokkal (NSK).


A BEAC hagyomány, érték és minőség a hazai sportban. Egyetemi és budapesti egyesületként több mint négyezer aktív sportolójával a főváros legnépesebb sportközösségeinek egyike. A BEAC-ot báró Eötvös Loránd alapította 1898-ban, több mint 116 évvel ezelőtt. Öt olimpiai bajnokával, számos világbajnokával és több mint négyszáz magyar bajnoki címével a magyar sport meghatározó egyesülete. Egyetemi egyesületként a hallgatói sport megszervezése és biztosítása a főfeladata, de fővárosi klubként a kerületi sportélet szervezője is, komoly kosárlabda és atlétika utánpótlással rendelkezik. Az imént említett sportágak mellett közel negyven sportágban sportolhatnak a klub színeiben.

„A BEAC számára megtisztelő és nagy jelentőségű az NSK-val kötött együttműködés, amivel a Klub, mint szakmai partner kiemelt szerephez jut hazánk egyik legnagyobb sportközpontjának működtetésében. Az ELTE sportegyesületeként hagyományainkhoz híven, értékes szakmai munkával, minőségi szolgáltatással várjuk januártól a sportolókat a Tüskecsarnokban.”- nyilatkozta prof. dr. Karácsony András, a BEAC elnöke. Szakmai partnerként Tüskefitnesz néven a sportcentrum spinning, aerobik, TRX, kettlebell, funkcionális edzések, jóga foglalkozások szervezése, szakmai munkájának ellátása, valamint az oktatók és edzők biztosítása lesz a klub feladata. A Club edzései, foglalkozásai nyitottak minden egyetemi és főiskolai hallgató, dolgozó számára.

A klub szervezésében január közepétől a hét minden napján reggeli, délutáni és esti edzésekkel, szakképzett, kiváló edzők vezetésével várja a Tüskecsarnok a sportolni vágyókat. Az edzésekről, programokról az érdeklődők minden tudnivalót megtalálnak a Tüskecsarnok honlapján és Facebook oldalán.

 

Képgaléria

{gallery}1897{/gallery}