MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

A Nőnapi Aerobik MEFOB-on a hölgyek mellett a férfiak is remekeltek

A tavalyi évhez hasonlóan a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara adott otthont a 2015. évi Aerobik Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságnak. Az Aerobik MEFOB az ország valamennyi felsőoktatási intézményének tanulója számára lehetőséget teremtett arra, hogy a kikapcsolódás és sportmozgás mellett, megmérettesse magát a tömegsport jelleget mutató úgynevezett Follow The Leader (FTL)- és verseny jelleget képviselő Basic Aerobik (BA), Aerodance (AD), Aerostep (AS) és Sportaerobik (SA) versenyszámokban. 

2015. március 02., hétfő 21:48

Nőnapi aerobik MEFOB

Nőnapi aerobik MEFOB

Március 8-án ismét megrendezik az Aerobik Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB). A Testnevelési Egyetemen tartandó MEFOB-ot a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából, a Magyar Torna Szövetség Aerobik Szakág (MAESZ) szakmai felügyeletével a Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete (TFSE Aerobik Szakosztály) rendezi.

Hagyomány, érték és minőség a Tüskecsarnokban

Az egyetemi sport számára fontos megállapodással indult a 2015-ös év. A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club együttműködési megállapodást kötött a Tüskecsarnokot üzemeltető Nemzeti Sportközpontokkal (NSK).

Tarolt a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara a 2014-es Aerobik MEFOB-on

A 2014-es Aerobik Magyar Egyetemi és Főiskolás Országos Bajnokságon Follow The Leader, Basic Aerobik, Aerodance, Aerostep és Sportaaerobik versenyszámokban mérhették össze tudásukat a fiatalok.

Új bajnokot avattak a Telekom ELTE-BEAC Bajnokságban

Az FC Schlossmühle lett a bajnok az ELTE-BEAC bajnokság első osztályának csapatai között. Az FC Schlossmühle és a többszörös győztes, jelenleg is regnáló jogász bajnok NSZK-nak egyaránt volt esélye, de végül új bajnok nyerte el az elsőséget.

2014. május 21., szerda 08:11

EKF Sportnap

EKF Sportnap

Közel 600 fő vett részt azon a sportnapon, amit Egerben a Sporttudományi Intézet szervezett. Az eseményen kicsik és nagyok egyaránt számos sportágakban megmérethették magukat. A főiskolai hallgatók mellett az egri általános, és középiskolás tanulók is aktívan és lelkesen kapcsolódtak be a nap történéseibe, mindannyian számos pozitív emlékkel térhettek haza.

Aerobik MEFOB: Diákolimpia Döntő, Fitnesz nap és Egyetemi – Főiskolai OB egy napon, a TF-en

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Aerobik Országos Bajnokságot és Diákolimpia Döntőt, valamint ezzel együtt a Fitneszaerobik Napot másodszor rendezi meg a a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából, a Magyar Torna Szövetség Aerobik Szakág (MAESZ) szakmai felügyeletével a Magyar Testnevelési Egyetem sportegyesülete (TFSE Aerobik Szakosztály). A bajnokságon az amatőrök is kipróbálhatják magukat és a profikkal együtt részt vehetnek egy jó kis aerobik órán, vagy a Fitnesz nap valamelyik programján április 26-án a TF atlétika csarnokában.

2014. március 27., csütörtök 08:24

Egészségmegőrző Nyílt Nap

Egészségmegőrző Nyílt Nap

A március 22-ei nyílt napra Lakatos István elnökletével a Veszprém Rendőr Sportegyesület az Edvy László vezette Pannon Egyetem Testnevelési és Sportintézete minden mozogni vágyót szívesen láttak, köztük nőket, kisgyerekes anyákat, az ülő munkát végzőket. A szervezők meghívták a vérellátó központ, a megyei katasztrófavédelem, a megyei szabadidő sport szövetség, és a járásbíróság képviselőit is.

2013. szeptember 04., szerda 11:55

Sportos napok a Kopaszi-gáton

Sportos napok a Kopaszi-gáton

Államtitkári jelenlétre, kajak-kenus világbajnokokra és Világjátékos élménybeszámolóra is számíthatnak azok a lányok, asszonyok, akik kilátogatnak szeptember 8-án, a Kopaszi-gátra.

Világjátékok 2013 - Ezüstérem zárásként

Ezüstérmes lett a magyar női strandkézilabda-válogatott a Világjátékokon. A kolumbiai Caliban megrendezett nem olimpiai sportágak világjátékán a magyar csapat így hat aranyat és négy ezüstöt nyert.

1. oldal / 2