MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Hagyomány, érték és minőség a Tüskecsarnokban

Az egyetemi sport számára fontos megállapodással indult a 2015-ös év. A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club együttműködési megállapodást kötött a Tüskecsarnokot üzemeltető Nemzeti Sportközpontokkal (NSK).

2014. március 27., csütörtök 08:24

Egészségmegőrző Nyílt Nap

Egészségmegőrző Nyílt Nap

A március 22-ei nyílt napra Lakatos István elnökletével a Veszprém Rendőr Sportegyesület az Edvy László vezette Pannon Egyetem Testnevelési és Sportintézete minden mozogni vágyót szívesen láttak, köztük nőket, kisgyerekes anyákat, az ülő munkát végzőket. A szervezők meghívták a vérellátó központ, a megyei katasztrófavédelem, a megyei szabadidő sport szövetség, és a járásbíróság képviselőit is.

Tenisz, baseball, golf, sí és amerikai foci a szünetben: elindult a SportPont mini Roadshow

Spinning biciklikkel, csocsóasztallal, XBOX-szal és rengeteg lelkesedéssel felszerelkezve indult neki a SportPont csapata az 5 állomásos sportnépszerűsítő mini kampánynak. A KMR sportiroda pályázat első szakaszában résztvevő intézményekkel együttműködve a cél az, hogy a hallgatók kedvet kapjanak a sporthoz és még többen kapcsolódjanak be egyetemük - főiskolájuk nyújtotta sportolási lehetőségekbe és ezen keresztül a SportPont Programba is. Eddig a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF), az Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) és a gödöllői Szent István Egyetem (SZIE) hallgatói gyűjthették a SportPontokat a MOB pályázati forrásból finanszírozott sportnapon, jövő héten pedig a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) diákjai síelhetnek egyet két előadás vagy szeminárium között.