MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. március 11., szerda 18:06

ELTE-s győzelmek a Cheer MEFOB-on

ELTE-s győzelmek a Cheer MEFOB-on

Az ELTE fölényes győzelmét hozta az 5 egyetemi csapat 120 résztvevőjével múlt szombaton a Bogdánfy utcai ELTE-BEAC Csarnokban rendezett idei cheer MEFOB. Az ELTE stratégiai rektorhelyettese, dr. Karácsony András fővédnökségével szervezett eseményen dr. Székely Mózes, a Felsőoktatási Tervezési Testület elnöke, a MEFS főtitkára, valamint dr. Bárdos György egyetemi tanár köszöntötte a versenyzőket. A tribün a mintegy kétszáz fős nézőseregnek köszönhetően teljesen megtelt.

Hagyomány, érték és minőség a Tüskecsarnokban

Az egyetemi sport számára fontos megállapodással indult a 2015-ös év. A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club együttműködési megállapodást kötött a Tüskecsarnokot üzemeltető Nemzeti Sportközpontokkal (NSK).

2014. május 15., csütörtök 09:24

Izgalmas küzdelmek a tollaslabda MEFOB-on

Izgalmas küzdelmek a tollaslabda MEFOB-on

A bajnokság május 9-én délelőtt vette kezdetét a csapatversennyel. A Debreceni Egyetem és a Miskolci Egyetem mellett a hazai csapat, az Eötvös Loránd Tudományegyetem játékosai szálltak versenybe. Az első körben az ELTE-sek a miskolciakkal mérkőztek meg, 4-1 lett a végeredmény. Ezután a debreceni csapat mindkét riválisa ellen 5-0-ás győzelmet tudott kiharcolni, tehát meccset sem vesztett a találkozók során. Így a következő végeredmény alakult ki: I. helyezett: Debreceni Egyetem; II. helyezett: Eötvös Loránd Tudományegyetem; III. helyezett: Miskolci Egyetem

Az ELTE SPORT Kft. újabb hagyományteremtő sporteseményt indít útjára

2014. április 27-én a Bogdánfy utcai sportlétesítményekben kerül sor az I. ELTE – Egyetemi Dolgozói Foci és Kosárlabda Kupa lebonyolítására, amelynek célja nem csak az ELTE oktatók, dolgozók „megmozgatása”, hanem a sporton keresztül az egyetemek-főiskolák közötti együttműködés erősítése is.

2013. október 09., szerda 00:44

Új elnököt választott a BEAC közgyűlése

Új elnököt választott a BEAC közgyűlése

2013. október 3-án az ELTE BTK kari tanácstermében gyűlt össze a 115 éves BEAC Küldöttgyűlése. A tizennyolc szakosztály küldötteit a Bölcsészettudományi Kar nevében Dr. Borsodi Csaba az ELTE BTK intézetigazgatója, Mezey Barna rektor képviseletében Dr. Karácsony András stratégiai rektorhelyettes köszöntötte a tisztújításra összegyűlt klubtagokat.