MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. június 11., szerda 08:34

Tarolt a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara a 2014-es Aerobik MEFOB-on

A 2014-es Aerobik Magyar Egyetemi és Főiskolás Országos Bajnokságon Follow The Leader, Basic Aerobik, Aerodance, Aerostep és Sportaaerobik versenyszámokban mérhették össze tudásukat a fiatalok.


A rendezvényen a kilátogató érdeklődők nem csak szurkolhattak, de nyílt közönségórán is részt vehettek, amelyeket Katus Attila tartott.

Aerobik Dance női egyéni számban az első helyen Cseri Zsófia, a Corvinus egyetem hallgatója végzett, míg másodikként Gergely-Farnos Iringó, a Semmelweis Egyetem tanulója, harmadikként pedig szintén a Semmelweis Egyetem diákja, Petneházi Dóra állhatott a dobogóra.

A férfi egyéni, Aerobik Dance számban a Nyíregyházi Főiskola hallgatója, Györki Zsolt állhatott a dobogó tetejére. Ezüstérmes lett Kiss Richárd, a Nyíregyházi Főiskola hallgatója, bronzérmes pedig Varga Bence, a Semmelweis Egyetem tanulója lett.

Aerobik Step női egyéniben Cserdi Zsófia Corvinusos hallgató szerzett aranyérmet. Lente Lilla, a Semmelweis Egyetem diákja ezüstérmet és Gergely-Farnos Iringó, szintén a Semmelweis Egyetem hallgatója bronzérmet vihetett haza.

Az Aerobik Step férfi egyéniben Kiss Richárd nyíregyházi főiskolás ért el első helyezést. Györki Attila - a Nyíregyházi Főiskoláról - második helyezést, míg Varga Bence - a Semmelweis Egyetemről - harmadik helyezést ért el.

A további helyezettek listája megtalálható a részletes eredménytáblázatban.