MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. július 08., hétfő 10:59

Universiade: Csepregi Gábor bronzérmes evezésben

Újabb magyar érem Kazanyban. Egy arany- és egy ezüstérem után megszületetett a Magyar Egyetemi Csapat első bronzérme is az Universiádén, evezésben. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója, Csepregi Gábor a harmadik helyen végzett a férfi könnyűsúlyú egypárevezősök mezőnyében, 7: 32.62-es időeredménnyel.  A győztes német Julius Peschel eredménye 7:24.07.


 

A Papp Gergely, Pétervári-Molnár Bendegúz férfi kétpárevezős hatodikként értek célba. A győztes litvánok időeredménye 6:36.79, a magyaroké ehhez képest +19.90.

400 méteres gátfutásban a selejtezőből a harmadik helyen jutott tovább Koroknai Tibor, 51:02 mp-es időeredménnyel. Ez a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola atlétájának idei legjobb eredménye.

Hétfőn, július 8-án a Magyar Egyetemi Csapat „ausztrál napot” tart. Mindhárom csapatunk – férfi és női vízilabda, női kosárlabda – Ausztráliával csap össze. A Kiss-Fazekas szinkronúszó páros bemutatja hosszú programját, a férfi párbajtőrözők is pástra lépnek. A judósok folytatják szereplésüket, többek között Csoknyai Lászlóval és Baczkó Bernadettel.

 

Képgaléria

{gallery}1407{/gallery}