MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. március 26., csütörtök 20:42

Széchenyi István Egyetem az abszolút győztes

Széchenyi István Egyetem az abszolút győztes

Február 28-án megmérkőztek az egyetemista, főiskolai hallgatók az Ergométeres Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB). A Győrben rendezett versenyen 7 felsőoktatási intézmény 32 versenyzője állt rajthoz, mellettük számos kiemelkedő hazai egyetemi tehetség, élsportoló mérettette meg magát.

A Corvinus és a Széchenyi István Egyetem a legjobb evezésben

Június 7-én, szombaton rendezték az evezős Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság döntőit Sukorón a Velencei-tavi evezős pályán 2000 méteren.

2013. július 08., hétfő 12:52

Universiade: Interjú a bronzérmes evezőssel

Universiade: Interjú a bronzérmes evezőssel

Újabb magyar érem Kazanyban. Egy arany- és egy ezüstérem után megszületetett a Magyar Egyetemi Csapat első bronzérme is az Universiádén, evezésben. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója, Csepregi Gábor a harmadik helyen végzett a férfi könnyűsúlyú egypárevezősök mezőnyében, 7: 32.62-es időeredménnyel. A győztes német Julius Peschel eredménye 7:24.07. Csepregi egyesülete a Danubius Nemzeti Hajós Egylet, edzője pedig Karácsony Tibor.

Universiade: Csepregi Gábor bronzérmes evezésben

Újabb magyar érem Kazanyban. Egy arany- és egy ezüstérem után megszületetett a Magyar Egyetemi Csapat első bronzérme is az Universiádén, evezésben. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója, Csepregi Gábor a harmadik helyen végzett a férfi könnyűsúlyú egypárevezősök mezőnyében, 7: 32.62-es időeredménnyel.  A győztes német Julius Peschel eredménye 7:24.07.

Universiade: Vasárnapi (július 7.) összefoglaló

A Magyar Egyetemi Csapat két érmet nyert a 27. Nyári Universiade vasárnapi versenynapján.