MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. június 10., péntek 10:24

Vízilabda Egyetemi Bajnokság döntője - Június 12. Margitsziget

A Margitszigeten rendezik az idei egyetemi-főiskolai vízilabda-bajnokság végjátékát. A helyszín további rangot ad a mindig kiváló hangulatú eseménynek.


A négyes döntőbe ebben az évben a címvédő Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE), a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE), a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) és az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) csapatai jutottak.


A Magyar Vízilabda Szövetség által is támogatott sorozat döntője a tervek szerint a BENU Kupa keretein belül zajlott volna, de a döntőbe jutott csapatok kérésére végül június közepén, egészen pontosan június 12-én, vasárnap rendezik meg a Margitszigeten.

Fontos információ, hogy a mérkőzésekre meg kell váltani a 600 forintos napi uszodabelépőt, ezt követően egy karszalagot kap a látogató. Aki délelőtt megvette, annak még egyszer nem kell megváltania az éremcsatákhoz.

Hogy mennyire jó hangulatú egy ilyen esemény, arról a tavalyi döntő végén mesélt Illés Sándor, Bálint Ákos és Steinmetz Ádám. (http://waterpolo.hu/hir/3723/a-bgf-nyerte-az-egyetemi-foiskolai-bajnoksagot)

 

MEFOB Egyetemi Bajnokság, döntő:
 

Időpont: 2016. június 12. szombat
Helyszín: Hajós Alfréd Uszoda

10 óra: ELTE-BGE - 1. elődöntő (Széchy-uszoda)

11.30: Corvinus-Pázmány - 2. elődöntő (Széchy-uszoda)

15 óra: Bronzmérkőzés (Hajós fedett 33-as medence)

16.30: Döntő (Hajós fedett 33-as medence)