MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. június 26., péntek 13:36

Strandröplabda MEFOB az EFOTT-on

Felsőoktatásunk legjobb strandröplabdásai 2015. július 15-16-án (szerdán és csütörtökön) mérkőznek meg egymással a velencei EFOTT Fesztiválon. Aki nyári programokra, vízpartra, sportos izgalmakra és szemet gyönyörködtető látványra vágyik, az EFOTT fesztiválon bizonyosan nem fog unatkozni.


A 2015-ös Strandröplabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség rendezi, az esemény megszervezését a Budapesti Corvinus Egyetem szakemberei vállalták fel. A bajnokságon férfi és női páros meccseket tartanak majd, amelyekre a nevezési határidő július 8., szerda, 18:00 óra. A regisztrációs díj 500,- forint/fő.

Az első mérkőzések július 15-én, szerdán 10:00 órakor kezdődnek. Helyszíni nevezésre nincs lehetőség. A párosok kiemelése a játékosok összeadott egyéni ranglistapontja alapján történik. A pontszámítás alapjául a 2015. július 6-i ranglisták szolgálnak majd. Pontegyenlőség esetén sorsolás dönt. A Magyar Röplabda Szövetség hivatalos egyéni ranglistái elérhetőek a www.hunvolley.hu honlapon.

Mindkét versenyszámban 16 csapatos, két vereséges, vigaszágas tábla szerint játsszák a mérkőzéseket, amelyek 2 nyert játszmáig tartanak. Egy játszma 21 pontig tart, legalább 2 pont különbséggel. 1:1-es játszmaállásnál a döntő szett 15 pontig tart, legalább 2 pont különbséggel. A Bajnokság szervezői szeretettel várják a nyárias eseményre és vízparti helyszínre a felsőoktatásban tanuló sportolókat és szurkolóikat egyaránt.

További részletek a Strandröplabda MEFOB 2015 eseményoldalon található.