MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2012. november 30., péntek 18:07

Jubileumi, 20. Regionális Sporttalálkozó a Pannon Egyetemen

2012. november 10-én a veszprémi Pannon Egyetem volt a házigazdája a 20. jubileumi Regionális Sporttalálkozónak, melyen négy egyetem hallgatói és oktatói csapatai több sportágban (kispályás labdarúgás, mix kosárlabda, tenisz, mix röplabda és teke) mérkőztek meg a fair play szabályait betartva. A barátságos versengést húsz esztendő óta minden évben megrendezik felváltva Sopronban, Győrben, Szombathelyen és Veszprémben.


A rendkívül jó hangulatú mérkőzéseknek nemcsak sportértéke volt, de célként tűzték ki a jó kapcsolatok elmélyítését és a tapasztalatcserét is az oktatók és hallgatók között. A töretlen barátságot, a több évtizedes jó sporttársi kapcsolatot az elmúlt két évtized változásai sem befolyásolták. A rendezvényen részt vettek az alapítók is; dr. Várnagy András Győrből és dr. Gaál László Szombathelyről, de örömmel üdvözölhettük a szombathelyi dékánhelyettes urat, dr. Polgár Pétert és a Pannon Egyetem rektori biztosát, dr. Gelencsér András urat, akik maguk is tevékeny résztvevői voltak az eseményeknek, ki a pályán, ki pedig a szurkolói padon.

A veszprémi, győri és szombathelyi csapatok minden versenyszámban, míg a soproniak tekében, kispályás labdarúgásban és oktatói-hallgatói vegyes páros teniszben mérték össze, és bizonyították erejüket, ügyességüket, kitartásukat.

 

A NYME Szombathely bajnok tekézői

A jó hangulatú, jól szervezett rendezvény zárása az egyetemi Menzán tartott ünnepélyes eredményhirdetés volt. A díjakat dr. Gelencsér András, Edvy László, a Testnevelési és Sport Intézetmegbízott igazgatója, Szentessy Balázs a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) képviseletében, dr. Németh Zoltán pedig a VESC elnökeként adta át a csapatoknak. A versenyről senki nem távozott üres kézzel, az összesített jubileumi kupát pedig a Szombathely csapata vihette haza.

 

Részletes eredmények:

Kispályás futball:

  1. NYME Sopron
  2. NYME Szombathely
  3. Pannon Egyetem Veszprém
  4. Széchenyi István Egyetem Győr

 

Hallgatói mix röplabda:

  1. Széchenyi István Egyetem Győr
  2. Pannon Egyetem Veszprém
  3. NYME Szombathely

 

Hallgatói mix kosárlabda:

  1. NYME Szombathely
  2. Széchenyi István Egyetem Győr
  3. Pannon Egyetem Veszprém

 

Tenisz:

  1. Környei Dóra-dr. Németh Zoltán Pannon Egyetem
  2.  
  3.  

 

Teke:

  1. NYME Szombathely
  2. Széchenyi István Egyetem Győr
  3. NYME Sopron
  4. Pannon Egyetem Veszprém

 

Teke egyéni:

Női

  1. Szalánczi Kitti Győr
  2. Kajcsos Tamásné Szombathely
  3. Takácsné Szombathely

 

Teke egyéni:

Férfi

  1. Szétog László Szombathely
  2. Boros István Győr
  3. Balázs Tamás Szombathely

 

Képgaléria

{gallery}1112{/gallery}