MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. október 02., csütörtök 13:39

Képzés az egyetemi sportirodák munkatársainak

Képzés az egyetemi sportirodák munkatársainak

A mai naptól három napos képzésen vesznek részt a felsőoktatási intézmények sportiroda vezetői, a sportközpontok és létesítmények igazgatói, szakmai vezetői, egyesületi elnökei, a testnevelők és a hallgatók egyaránt. A Debreceni Agrártudományi Központban zajló képzés résztvevői között valamennyi állami és számos magánintézmény képviselteti magát. Az előadók sorában számos neves, a közéletből jól ismert szakember megtalálható.

2014. április 28., hétfő 09:04

XIV. Egyetemkör Futás a Pannon Egyetemen

XIV. Egyetemkör Futás a Pannon Egyetemen

2014. április 23-án lezajlott a XIV. Egyetemkör Futás, amelyet a Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézete a Hallgatói Önkormányzat segítségével szervezett meg.

2014. március 27., csütörtök 08:24

Egészségmegőrző Nyílt Nap

Egészségmegőrző Nyílt Nap

A március 22-ei nyílt napra Lakatos István elnökletével a Veszprém Rendőr Sportegyesület az Edvy László vezette Pannon Egyetem Testnevelési és Sportintézete minden mozogni vágyót szívesen láttak, köztük nőket, kisgyerekes anyákat, az ülő munkát végzőket. A szervezők meghívták a vérellátó központ, a megyei katasztrófavédelem, a megyei szabadidő sport szövetség, és a járásbíróság képviselőit is.

Jubileumi, 20. Regionális Sporttalálkozó a Pannon Egyetemen

2012. november 10-én a veszprémi Pannon Egyetem volt a házigazdája a 20. jubileumi Regionális Sporttalálkozónak, melyen négy egyetem hallgatói és oktatói csapatai több sportágban (kispályás labdarúgás, mix kosárlabda, tenisz, mix röplabda és teke) mérkőztek meg a fair play szabályait betartva. A barátságos versengést húsz esztendő óta minden évben megrendezik felváltva Sopronban, Győrben, Szombathelyen és Veszprémben.