MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. április 21., csütörtök 12:01

2. Ultimate frizbi MEFOB

2. Ultimate frizbi MEFOB

A Budapesti Gazdasági Egyetem rendezte meg a második Ultimate frizbi MEFOB-ot április 15-én a XVI. kerületi MLTC pályán. 

Jövőre akkreditált Ultimate frizbi oktatás-módszertani pedagógus továbbképzések indulnak

2016. elején két helyszínen indítanak az országban 40 órás, akkreditált, pedagógus továbbképzési tanfolyamot, Ultimate frizbi oktatásmódszertana címmel.

 

 

2015. április 02., csütörtök 21:35

Sikerrel debütált a Frizbi MEFOB

Sikerrel debütált a Frizbi MEFOB

Március 28-án a Tüskecsarnokban rendezték meg az első Ultimate Frizbi Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB). A sokak számára még ismeretlen sportág két éve kezdett hódító pályáját Magyarországon, azóta pedig már több egyetemen is megtalálható a testnevelési órák keretében.

2015. február 18., szerda 15:37

Frizbi bajnokság?!

Frizbi bajnokság?!

Igen!

Frizbiztél már? Na és versenyszerűen? Most nem csak megnézheted, hogy néz ki egy ilyen játék a strand partjain kívül, de akár ki is próbálhatod és tesztelheted, hogy milyenek a reflexeid. Gyere el 2015. március 28-án a Tüskecsarnokba, ahol első alkalommal mutatkozik be a MEFOB-ok világában, a hazánkban egyelőre kevésbé ismert frizbi sportág!

Ultimate frisbee: nagypályán is egyetemi bajnok a TF

Április 27-én a Csörsz utcai pályán zajlott az első egyetemi bajnokság.

2013. április 27., szombat 08:31

Ultimate Frisbee Egyetemi Verseny

Ultimate Frisbee Egyetemi Verseny

A februári nagysikerű egyetemi kupát követően a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség a MUFA Repülő Korong SE-t bízta meg az első hazai Ultimate Frisbee Egyetemi Verseny megszervezésével.

2013. február 26., kedd 07:54

TF diadal az első Egyetemi Kupán

TF diadal az első Egyetemi Kupán

Február utolsó szombatján megrendezésre került az első Ultimate Frisbee Egyetemi Kupa. A terem versenyen a Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sportudományi Karának (TF) egyes számú csapata hódította el a vándor kupát a mixed divízióban, egy végletekig kiélezett döntőt követően.

Sorsolás és esélylatolgatás az első Ultimate Frisbee egyetemi kupáról

A nevezés lezárultával 4 egyetem 5 csapata között történt meg a sorsolás.

Próbáld ki! I. UFEK - Ultimate Frisbee Egyetemi Kupa

Újabb izgalmas lehetőséggel bővül az egyetemi sportpaletta! 2013. február 23-án Kunszentmiklóson kerül megrendezésre az I. Ultimate Frisbee Egyetemi Kupa, ahová elsősorban amatőr egyetemi csapatok jelentkezését várják a szervezők. Ajánljuk minden egyetemista és főiskolás számára, aki egy jó hangulatú sporteseményen szeretne részt venni.