MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. november 25., szerda 12:09

Meghosszabbította a MEFS kiírt pályázatainak leadási határidejét.

Mindkét novemberben kiírt pályázat beérkezésének határideje kitolódott, a MEFS Intézményi SportPont Támogatásra kiírt 15 millió forintos keretösszegű pályázatának új, módosított beadási határideje: 2015. december 2 éjfél, míg a sportegyesületek támogatására kiírt 30 millió forintos keretösszegű pályázatok új leadási határideje 2015. november 27 éjfél.

 

A pályázatokat mindkét esetben postai és elektronikus úton kell benyújtani.

 

Postai cím:

Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

Elektronikus cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A pályázatban elnyert összeg felhasználásának időszaka változatlanul: 2015. január 1. – 2016. január 31. Ebben az időszakban kell a támogatott pályázati tevékenységet megvalósítani, illetve a számlákat és bizonylatokat kiállítani. A beérkezett anyagok elbírálása és a nyertesekkel a szerződéskötés folyamatos. A pénzügyi teljesítés végső határideje: 2016. február 14., ami egyben az elszámolás megküldésének időpontja is. A pályázati adatlapok letölthetőek a MEFS honlapjáról (www.mefs.hu).

 

A pályázat a MEFS Hajós Alfréd Terveiben leírt célok megvalósítását kívánja elősegíteni. A pályázat kiírásával és a beérkező pályaművek elbírálásának szempontrendszerénél a MEFS igazodik a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) stratégiai célkitűzéseihez, valamint az állami támogatási rendszer változásaihoz. A MEFS a támogatásokat a sportszakmai munkához, annak eredményességéhez köti. A sikeresen pályázó szervezetek a szerződéskötést követően a megvalósítás időszakára előleg felvételére jogosultak, időarányosan a várható támogatás maximum 80%-ig.