MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. március 16., szerda 11:36

A hét nyertese a TFSE Futsal és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem


Az NKE kiválóan melegített a VII. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokságra, hiszen Pálfi Zoltán góljaival, egy nagyon izgalmas találkozón 4-1-re győzte le a Corvinus Futsal csapatát. Majd a hatalmas adminisztrációs hibát elkövető BME Futsal Club veretlenségét is megtörték - igaz zöldasztalnál - hiszen a műszakisok igazolásai otthon maradtak, így játék nélkül szereztek 3 pontot a közszolgálatisok. A BME első helyébe került ez a hiba, hiszen a TF a két ELTE-s csapat legyőzésével, 6 pontot szerzett és ezzel felugrott a tabella élére. A rangadó a tartalékosan kiálló PPK elleni mérkőzés volt, ám a TTK-sok tudták megnehezíteni jobban Horváth Gábor fiainak dolgát, és mindössze kétgólos vereséget szenvedtek az új listavezetőtől. Az újonc csapat számára ez egy győzelemmel felérő vereség volt, szorgalmas munkával nagyon sokat fejlődtek a srácok az utóbbi időben!

A Bodon FC csapatai rapszodikusan szerepeltek a hétvégén, hiszen a Semmelweis Egyetem Futsal a Corvinus elleni vereségével nehézzé tette a Final Fourba való jutását. A Pázmány - még tartalékosan is - papírforma győzelmet aratott az Óbudai Egyetem ellen. A csapat szekerét  Bálint Gergő - Bence János duó tolta, ám fontos tény a következő fordulóra, hogy mindkét játékos megkapta az ötödik sárgáját, így a 6. forduló első meccsén egyik játékos sem játszhat a Corvinus Futsal ellen.

Az NKE gólfelelőse Pálfi Zoltántriplázott a héten, így befogta a fordulók óta első helyen álló Rákóczi Istvánt (ELTE-BTK).

 

A góllövőlista élmezőnye:

1.Rákóczi István (ELTE-BTK) 13 gól

1.Pálfi Zoltán (NKE SE) 13 gól

3. Fábián Gábor (BME FC) 12 gól

4. Fűzi Patrik (NKE SE) 10 gól

5. Csernay Dávid (TF SE) 10 gól

 

Nagyon izgalmas forduló következik a BEFB-ben hiszen, az utolsó forduló előtt még 6 csapatnak van esélye bekerülni a négyes döntőbe.