MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. május 10., péntek 15:59

Triatlon MEFOB a köztársasági elnökkel


Áder János, Magyarország köztársasági elnöke, Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) sportért és ifjúságért felelős államtitkára, Székely Mózes, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) főtitkára, Biros Péter, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Hosszú Katinka, világ- és Európa-bajnok úszó, Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok júdós, Császár Gábor, olimpiai negyedik helyezett kézilabdázó, az MKB Veszprém játékosa is indul a 3. Eger Nagydíj triatlonfesztivál jótékonysági váltóversenyén, az egyetemi-főiskolai országos bajnokságon (MEFOB). Az eseményt a Bátorfi Agria Kerékpár és Triatlon Klub, a Magyar Triatlon Szövetség és Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) szervezi.

 

Táv: 300 méter úszás, 10 kilométer kerékpározás, 2 kilométer futás.

A szervezők a váltó bevételét a fogyatékkal élők javára ajánlják fel.

Speciális sport kategóriában érdekeltként a házigazdák részéről Boronkay Péter, a dr. Bátorfi Team-Agria KTK kétszeres világ-, és háromszoros Európa-bajnok paratriatlonizója is rajthoz áll.

A rendező klub londoni olimpikonjaként jó esélyekkel pályázik az elsőségre a magyar egyetemi és főiskolai országos bajnokságon (MEFOB) Kovács Zsófia.

 

Helyszín: Eger Thermálfürdő, strand, Hadnagy úti bejárat.

Időpont: 2013. május 12., vasárnap. A versenyek délelőtt kezdődnek, a jótékonysági váltó 16 órakor rajtol.