MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Idén 64%-al többen neveztek a Triatlon MEFOB-ra

Az V. Egri Triatlon Fesztiválon megrendezett 2015-ös Triatlon Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB) a férfiaknál 30 versenyző küzdött, míg a nőknél 11 versenyző állt a rajtvonalhoz.

Május közepén ismét Eger lesz a triatlon fővárosa

2015. május 16-án, szombaton immáron ötödik alkalommal rendezik meg a mára hagyománnyá váló Triatlon Fesztivált, amelynek részeként a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) és a Magyar Triatlon Szövetség megbízásából az AGRIA Kerékpár és Triatlon Klub megszervezi a 2015-ös Triatlon Egyéni és Csapat MEFOB-ot (Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság). Az eseményen jelen lesz a Felsőoktatási Tervezési Testület (FTT) elnöke, a MEFS főtitkára, dr. Székely Mózes.

2013. szeptember 29., vasárnap 21:08

Duatlon Egyetemi Országos Bajnokság

Duatlon Egyetemi Országos Bajnokság

Kiválóan szerepeltek az egyetemisták az idei Duatlon Egyetemi-Főiskolás Magyar Kupán. A Budapesti Duatlon Fesztivál keretében a Duna-parton megrendezett országos döntő Kis Gyula (ELTE) és Hajdú Anna (Debreceni Egyetem) győzelmével ért véget. A csapatversenyt az ELTE triatlonosai nyerték a győri Széchenyi Egyetem hallgatói előtt.

Sikeres triatlon MEFOB a köztársasági elnökkel

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke, Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) sportért és ifjúságért felelős államtitkára, Székely Mózes, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) főtitkára a 3. Eger Nagydíj triatlonfesztivál jótékonysági váltóversenyén, az egyetemi-főiskolai országos bajnokságon (MEFOB). Az eseményt a Bátorfi Agria Kerékpár és Triatlon Klub, a Magyar Triatlon Szövetség és Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) szervezte.

2013. május 10., péntek 15:59

Triatlon MEFOB a köztársasági elnökkel

Triatlon MEFOB a köztársasági elnökkel

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke, Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) sportért és ifjúságért felelős államtitkára, Székely Mózes, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) főtitkára, Biros Péter, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Hosszú Katinka, világ- és Európa-bajnok úszó, Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok júdós, Császár Gábor, olimpiai negyedik helyezett kézilabdázó, az MKB Veszprém játékosa is indul a 3. Eger Nagydíj triatlonfesztivál jótékonysági váltóversenyén, az egyetemi-főiskolai országos bajnokságon (MEFOB). Az eseményt a Bátorfi Agria Kerékpár és Triatlon Klub, a Magyar Triatlon Szövetség és Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) szervezi.