MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Harminc felsőoktatási intézménnyel írt alá megállapodást a MOB

A MOB Olimpikon Életút Programjában érintett 30 felsőoktatási intézmény vezetőjével, az olimpikonok felsőfokú tanulmányainak segítésére írt alá 2016. december 31-ig szóló együttműködési megállapodást Borkai Zsolt, a MOB elnök, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem épületében tartott Magyar Rektori Konferencia keretében, június 26-án.

Sikeres triatlon MEFOB a köztársasági elnökkel

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke, Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) sportért és ifjúságért felelős államtitkára, Székely Mózes, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) főtitkára a 3. Eger Nagydíj triatlonfesztivál jótékonysági váltóversenyén, az egyetemi-főiskolai országos bajnokságon (MEFOB). Az eseményt a Bátorfi Agria Kerékpár és Triatlon Klub, a Magyar Triatlon Szövetség és Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) szervezte.

2013. május 10., péntek 15:59

Triatlon MEFOB a köztársasági elnökkel

Triatlon MEFOB a köztársasági elnökkel

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke, Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) sportért és ifjúságért felelős államtitkára, Székely Mózes, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) főtitkára, Biros Péter, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Hosszú Katinka, világ- és Európa-bajnok úszó, Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok júdós, Császár Gábor, olimpiai negyedik helyezett kézilabdázó, az MKB Veszprém játékosa is indul a 3. Eger Nagydíj triatlonfesztivál jótékonysági váltóversenyén, az egyetemi-főiskolai országos bajnokságon (MEFOB). Az eseményt a Bátorfi Agria Kerékpár és Triatlon Klub, a Magyar Triatlon Szövetség és Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) szervezi.