MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. június 18., szerda 16:58

Nyári sportizgalmakkal várja a hallgatókat Debrecen

A VI. Campus Olimpiát, a nyár egyik legizgalmasabb sporteseményét Debrecenben rendezik meg 2014. július 23-24-én. A viadalt a Debreceni Egyetem sporttelepén tartják, ahol strandröplabda, kosárlabda és kispályás foci versenyszámokban indíthatnak csapatokat az egyetemisták és a határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói. A verseny szervezői ingyenes szálláshelyeket is biztosítanak a diákoknak.


A versengéseket követően az első három helyezett értékes sportszerutalványokat kap, s különdíjjal jutalmazzák a gólkirályt, az All Star ötöst és a legjobb női és férfi játékost. A Campus Olimpián rendezik meg az MLSZ-Telekom műfüves labdarúgó bajnokság döntőjét is.

A Campus Olimpia célja a sport és a sportolás népszerűsítése, olyan közösségi esemény megteremtése, ahol a különféle oktatási intézmények szurkolói és versenyzői kapcsolatot tudnak egymással építeni. A nevezési határidő 2014. július 14.

A bajnokságról bővebb információt az esemény hivatalos honlapján, illetve a Facebook oldalán és a Facebook esemény oldalán található.