MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

A tizenkettedik meccslabda döntött a strandröplabda MEFOB döntőjében

Véget értek a strandröplabda MEFOB küzdelmei Velencén. A fiúknál Kiss Dániel (SZIE) és Pordán Áron (PTE), a lányoknál pedig Koroknai Emese (TE) és Ördög Rita (MET) állhatott fel a dobogó tetejére.

2016. június 20., hétfő 14:24

Strandröplabda MEFOB Döntő 2015/2016

Dátum: 2016. július 14-15.
Helyszín: Velence, EFOTT fesztivál
Kategória: Versenysport

Forma 1 és vízilabda – nyereményekkel és bajnokokkal zárult az egyetemisták SportPont Programja

Véget ért az EFOTT és vele lezárult az egyetemi, főiskolai hallgatók körében a sportot népszerűsítő SportPont Program (SPP) 2014/2015-ös évada is.

Napfény, vízpart és látványos küzdelem a Strandröplabda MEFOB-on

Felsőoktatásunk legjobb strandröplabdásai az EFOTT pályáján mérték össze idén tudásukat. Nyárias melegben, vízparti hangulatban, izgalmakkal teli küzdelmeket láthattak a bajnokság iránt érdeklődő szurkolók.

EFOTT 2015 - Megkezdődött az év legsportosabb fesztiválja

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) támogatásával tegnap indult az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT), amely egyben az egyetemi, főiskolai hallgatók körében a sportot népszerűsítő SportPont Program (SPP) záróeseménye is. A szervezők a sportos életmód jegyében a tegnapi napon arra buzdították a fiatalokat, hogy kerékpárral érkezzenek a fesztivál helyszínére, a Velencei-tó partjára (Tekerj az EFOTT-ra), ahol aztán további számos sportolási - ezáltal SPP-s pontgyűjtési - lehetőség várja az egyetemista és főiskolás hallgatókat. A rendezvényen mai napon indult a Strandröplabda MEFOB, holnap elstartol a strandkézilabda MEFOB, szombaton pedig a Rögbi MEFOB utolsó, mindent eldöntő fordulója. Szombaton játszik továbbá bemutató gála mérkőzést az Universiade arany érmes magyar vízilabda csapata is, illetve olimpikonokkal és a 28. Nyári Universiadéról, Dél-Koreából hazatérő sportolókkal is találkozhatnak majd az érdeklődők. Az elmaradhatatlan zenei programokon kívül érdekes fórumokra is ellátogathatnak a fesztiválozók.

2015. június 26., péntek 13:36

Strandröplabda MEFOB az EFOTT-on

Strandröplabda MEFOB az EFOTT-on

Felsőoktatásunk legjobb strandröplabdásai 2015. július 15-16-án (szerdán és csütörtökön) mérkőznek meg egymással a velencei EFOTT Fesztiválon. Aki nyári programokra, vízpartra, sportos izgalmakra és szemet gyönyörködtető látványra vágyik, az EFOTT fesztiválon bizonyosan nem fog unatkozni.

Kozmann György a SportPont Program vendégeként Kolonics Györgyről is mesélt az EFOTT Fesztiválon

Kozmann György olimpikon, többszörös Európa- és világbajnok kenus volt a felsőoktatásban tanuló hallgatókat sportolásra ösztönző SportPont Program mai vendége az EFOTT fesztiválon. A kiváló sportember a sportolói karrierjéről, majd azt követő életútjáról, a kettős karrierről és annak nehézségeiről is szólt. Az ötszörös világbajnok négyszeres Európa-bajnok beszámolt jelenlegi Pakshoz kötődő terveiről, a közelgő polgármester választásról és mesélt a kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok Kolonics Györgyhöz kötődő emlékeiről.

2014. július 13., vasárnap 12:31

A legjobb párosok csaptak össze Kispesten

A legjobb párosok csaptak össze Kispesten

Szombaton Kispesten mérkőztek meg az ország legjobb egyetemista-főiskolás strandröplabdásai a Strandröplabda Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság Döntőjén.

2014. július 10., csütörtök 08:52

Nyárias verseny Kispesten

Nyárias verseny Kispesten

Felsőoktatásunk legjobb strandröplabdásai most hétvégén, 2014. július 12-én mérkőznek meg a Kispesti Uszoda strandröplabda pályáján. A 2014-es Strandröplabda Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság döntőjének szervezői szeretettel várják a felsőoktatásban tanuló sportolókat és szurkolóikat egyaránt.

Nyári sportizgalmakkal várja a hallgatókat Debrecen

A VI. Campus Olimpiát, a nyár egyik legizgalmasabb sporteseményét Debrecenben rendezik meg 2014. július 23-24-én. A viadalt a Debreceni Egyetem sporttelepén tartják, ahol strandröplabda, kosárlabda és kispályás foci versenyszámokban indíthatnak csapatokat az egyetemisták és a határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói. A verseny szervezői ingyenes szálláshelyeket is biztosítanak a diákoknak.

1. oldal / 2