MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. július 25., csütörtök 17:32

Különdíj az Ironman OB egyéni vagy váltós egyetemi és főiskolai hallgatóinak

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) és a Felsőoktatási Tervezési Testület (FTT) közös felajánlásával az Ironman OB-n egyéniben vagy váltóban induló magyar egyetemi és főiskolai hallgatók között egy ingyenes egyéni indulási lehetőséget sorsolunk ki a 2014. évi Hosszútávú Triatlon OB-re (előnevezési áron). A nyertesek egyben – az ELTE-BEAC Polythlon Klub felajánlásával – személyre szabott edzéstervet kapnak a felkészüléshez Kis Gyula 3x féltávú magyar bajnoktól.


A sorsoláson való részvétel feltétele:

A sorsolási kalapba tehát azon indulók nevei kerülnek, akik regisztráltak a SportPontban és bejelölték az Ironman versenyt. A nyereményt csak személyesen az eredményhirdetésen lehet átvenni, ha a kihúzott versenyző nincs jelen, új nevet sorsolunk. A díjat átadja: Dr. Székely Mózes FTT elnök, a MEFS főtitkára.

A tavalyi nyertes, Schmidt Norbert szekszárdi Ironman (Óbudai Egyetem, Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar) idén a 232-es rajtszámmal indul. Reméljük ebben az évben is sikerül olyan szerencsés nyertest sorsolnunk, aki vállalja a részvételt 2014-ben, és persze utána is velünk marad.