MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. szeptember 29., vasárnap 21:08

Duatlon Egyetemi Országos Bajnokság

Duatlon Egyetemi Országos Bajnokság

Kiválóan szerepeltek az egyetemisták az idei Duatlon Egyetemi-Főiskolás Magyar Kupán. A Budapesti Duatlon Fesztivál keretében a Duna-parton megrendezett országos döntő Kis Gyula (ELTE) és Hajdú Anna (Debreceni Egyetem) győzelmével ért véget. A csapatversenyt az ELTE triatlonosai nyerték a győri Széchenyi Egyetem hallgatói előtt.

Különdíj az Ironman OB egyéni vagy váltós egyetemi és főiskolai hallgatóinak

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) és a Felsőoktatási Tervezési Testület (FTT) közös felajánlásával az Ironman OB-n egyéniben vagy váltóban induló magyar egyetemi és főiskolai hallgatók között egy ingyenes egyéni indulási lehetőséget sorsolunk ki a 2014. évi Hosszútávú Triatlon OB-re (előnevezési áron). A nyertesek egyben – az ELTE-BEAC Polythlon Klub felajánlásával – személyre szabott edzéstervet kapnak a felkészüléshez Kis Gyula 3x féltávú magyar bajnoktól.

2012. október 26., péntek 12:16

November 11-én fuss a TUDÁS ÚTJÁN!

November 11-én fuss a TUDÁS ÚTJÁN!

Miben különbözik ez a verseny Budapest más tömegrendezvényeitől? Ez a futóverseny éppen attól különleges, hogy elsősorban az egyetemi sportról és az egyetemistáknak szól. Budapest egyetlen kifejezetten egyetemi hosszú távú futóversenyén várják mind a félmaraton táv szerelmeseit, de azokat is, akik egy jó hangulatú buli keretében szívesen futnának vagy kocognának le 6 km-et.