MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. szeptember 12., péntek 07:31

Őszi Terepfutó Bajnokság a futás szerelmeseinek

Október 7-én Őszi Terepfutó Bajnoksággal várja a futni kedvelő hallgatókat a Szent György Sportegyesület és az NKE RTK Testnevelési Tanszéke. A SportPont Program részeként meghirdetett Nappali egyéni főiskolai-egyetemi bajnokságot a BEFS támogatásával rendezik meg.


A rendezvény napján a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Kar (RTK) V. épületének tornatermében (Bp. XII., Farkasvölgyi út 12.) 12.00 órától várják a jelentkezőket, igazolvány ellenében ekkor vehetik majd át a futók SI időmérő eszközeiket is. A rajt a közeli Normafa sífelvonójától 15.30 órától indul, a cél az NKE RTK 2. sz. kapujánál, a Farkasvölgyi út - Csíz u. saroknál lesz. Az 5 kilométeres, hegyes-völgyes, egyenetlen talajú, jó fizikai felkészültséget igénylő táv I-III. helyezettje érmet, oklevelet és tárgyjutalmat kap majd. Nevezni kizárólag a mellékelt nevezési lap pontos kitöltésével, 2014 október 1. 12.00 óráig lehet.

A kitöltött nevezési lapot a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell elektronikusan megküldeni. A nevezési lap itt letölthető.