MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. október 09., csütörtök 12:52

Normafán futottak az egyetemisták

Normafán futottak az egyetemisták

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara mellett működő Szent György Sportegyesület 2014. október 7-én rendezte meg az Őszi Egyetemi Terepfutó Bajnokságát, amely a SportPont Program egyik kiemelt eseménye is volt egyben.

2014. szeptember 12., péntek 07:31

Őszi Terepfutó Bajnokság a futás szerelmeseinek

Őszi Terepfutó Bajnokság a futás szerelmeseinek

Október 7-én Őszi Terepfutó Bajnoksággal várja a futni kedvelő hallgatókat a Szent György Sportegyesület és az NKE RTK Testnevelési Tanszéke. A SportPont Program részeként meghirdetett Nappali egyéni főiskolai-egyetemi bajnokságot a BEFS támogatásával rendezik meg.

MEFS Közgyűlés: kitüntetések az egyetemi sport népszerűsítéséért

Az egyetemi sport népszerűsítéséért végzett munkájukért hat hallgatót ismertek el, öt Aranyplakettet (többek között: dr. Faragó Tamás, olimpiai bajnok vízilabdázó, Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője, dr. Fazekas Attila, az EMMI főosztályvezető-helyettese, dr. Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem gazdasági főigazgatója és Vocskó György, testnevelő tanár) valamint két Életműdíjat (Kissné Ferencz Éva, a Szent György SE elnöke és dr. Tihanyi József, a Semmelweis Egyetem tanára) osztottak ki a MEFS (Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség) közgyűlésén.