MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Eb-ezüsttel és bronzzal tértek haza az ELTE cheerleaderei a kontinenstornáról

2016. július 2-án a Bécs melletti Schwechatban került megrendezésre a Cheerleading Európa-bajnokság, ahol 24 ország több mint 3000 sportolója mérte össze szurkolói-, és tánctudását.

A BEAC cheerjei újabb schwechati ütközetre készülnek

2016. július 2. és 3. között Ausztriában kerül megrendezésre a Cheerleading Európa-bajnokság. Az idén 6. alkalommal megrendezett kontinenstornán több mint 20 ország 3100 sportolója, 24 kategóriában méri össze szurkolói-, és tánctudását.

2016. április 27., szerda 13:04

A világ elitjében a magyar páros

A világ elitjében a magyar páros

International Cheer Union (ICU), vagyis a Nemzetközi Cheerleading Szövetség szervezésében április 20-22 között rendezték meg Orlandoban a sportág világbajnokságát, ahol először képviseltette magát Magyarország. 

Először indul magyar páros a Cheerleader Világbajnokságon
Világbajnokságra készül az ELTE és a magyar válogatott párosa. Az International Cheer Union (ICU), vagyis a Nemzetközi Cheer Szövetség szervezésében április 20-22 között rendezik a 2016-os Cheerleading Világbajnokságot. Az Orlandoban esedékes eseményen idén először a magyar válogatott is képviselteti magát: a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club versenyzői, a Balogh Patrícia és Szabó Hanna alkotta páros indul a rangos megmérettetésen.
 
2016. január 29., péntek 10:39

Márciusban ismét Cheer MEFOB

Márciusban ismét Cheer MEFOB

Március 5-én 14 órakor kezdődik a III. Cheer MEFOB az ELTE-BEAC Sporttelepén (Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10.) aVI. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája elnevezésű futsal torna keretén belül.

Elismerést érdemlő cheerleader eredmények az Európa-bajnokságon

Az ELTE Cheer Team 2015. május 30-án 8 kategóriában kvalifikálta magát az idei hivatalos European Cheerleading Championship-re, amit 2015. június 28-án Ljubjana-ban rendeztek. Bár a résztvevők tudták, hogy az idei Európa-bajnokságon olyan csapatokkal fognak találkozni, akik már 20 éve űzik ezt a sportot, a sportágat három éve kezdő magyar hallgatók ennek ellenére szerették volna megmutatni, hogy Magyarországon is fejlődik a Cheerleading és a Cheer Dance.

2015. március 11., szerda 18:06

ELTE-s győzelmek a Cheer MEFOB-on

ELTE-s győzelmek a Cheer MEFOB-on

Az ELTE fölényes győzelmét hozta az 5 egyetemi csapat 120 résztvevőjével múlt szombaton a Bogdánfy utcai ELTE-BEAC Csarnokban rendezett idei cheer MEFOB. Az ELTE stratégiai rektorhelyettese, dr. Karácsony András fővédnökségével szervezett eseményen dr. Székely Mózes, a Felsőoktatási Tervezési Testület elnöke, a MEFS főtitkára, valamint dr. Bárdos György egyetemi tanár köszöntötte a versenyzőket. A tribün a mintegy kétszáz fős nézőseregnek köszönhetően teljesen megtelt.

Marosvásárhelyiek nyerték meg a VI. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját

Két határon túli együttes, a Marosvásárhelyi Orvosi Egyetem és a Kolozsvár játszotta a döntőt a VI. KEK-en, ahol tizenhat egyetem futsalcsapata feszült egymásnak az ELTE és a BEAC által szervezett VI. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján. A Cheerleaderek II. Országos bajnokságával egybekötött, remek hangulatú kétnapos tornán 42 mérkőzést játszottak le a csapatok az ELTE újbudai sportcsarnokában.

2015. február 15., vasárnap 23:38

Márciusban jön a II. Cheer MEFOB!

Márciusban jön a II. Cheer MEFOB!

A tavalyi sikeres debütálás után március 6-án és 7-én az ELTE-BEAC szervezésében újra megmutathatják az ország legjobb cheerleader-csapatai, mit tudnak.

2014. március 10., hétfő 17:21

Az ELTE az első cheerleader egyetemi bajnok

Az ELTE az első cheerleader egyetemi bajnok

Idén először kerülhetett megrendezésre Cheer Egyetemi OB, melynek helyszínéül az ELTE-BEAC Sporttelepe szolgált. A cheerleading egy fiatal sport Európában, ennek ellenére több magyar egyetem is rendelkezik már komoly csapatokkal.

1. oldal / 2