MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. október 09., csütörtök 11:33

Magyar csapat az 5. Egyetemi Lövész Világbajnokságon

Magyar csapat az 5. Egyetemi Lövész Világbajnokságon

Megkezdte versenyeit a magyar egyetemi lövészválogatott. Az Egyesült Arab Emirátusban megrendezett Világbajnokságon 26 ország 256 versenyzője méri össze tudását.

A világ legjobbjai is részt vesznek az idei Sportlövő Egyetemi Világbajnokságon

Október 8 és 12 között az Arab Emirátusok-beli Al Ainban rendezik meg az V. Sportlövő Egyetemi Világbajnokságot (EVB). A versenyen hazánkat 6 fiatal, korábban is már komoly sikereket elérő egyetemi hallgató képviseli.

Universiade: Dudás Eszter sakkozó a középmezőnyben, élőben a férfi döntő

A sakkozóknál, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója, Dudás Eszter a 29. helyen végzett az Universiadén 71 versenyzőből. Az Atomerőmű SE sportolója, a rapid U12-es Eb-n ezüstérmes sakkozó naponta átlagosan 2 partit játszott a 9 fordulós tornán. Dudás Eszter mérlege 5 győzelem, 4 vereség, 5 pont, ezzel lett a 9.

Universiade: Biczó Bence pályafutásának második legjobb eredménye, július 14-i program

A Magyar Egyetemi Csapat második aranyérmét nyerte a Debreceni Egyetem hallgatója, Biczó Bence, Kazanyban. Az ifjúsági olimpiai bajnok, Eb-ezüstérmes úszó 200 pillangón, 1:55.32-es időeredménnyel diadalmaskodott. Ez volt Biczó Bence pályafutásának második legjobb eredménye 200 pillangón. A magyarok eddig 8 érmet nyertek Oroszországban.

Universiade: Elődöntőbe jutott a férfi vízilabda csapat

A teltházas negyeddöntő mérkőzés elején kettős emberhátrányba került Vincze Balázs együttese, de az amerikaiak nem éltek a lehetőséggel. Mezei Tamás két és fél perccel az első negyed vége előtt szerezte meg a találkozó első gólját.

Universiade: Biczó Bence a legjobb idővel elődöntős

Az Debreceni Egyetem hallgatója, az ifjúsági olimpiai bajnok úszó, Biczó Bence a legjobb idővel 1:58.43-mal, jutott a 200 pillangó elődöntőjébe. Gercsák Tamás a második lett előfutamában (2:00.94), de nem jutott tovább.