MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. augusztus 27., szerda 10:00

Budapesti egyetemek nevezését várja a BLSZ! Indul a 2. Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság

A Budapesti Labdarúgó Szövetség és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség a budapesti egyetemi hallgatók számára szeptembertől, a fővárosban indítja útjára a második Budapesti Egyetemi és Főiskolai Futsal Bajnokságot.


A bajnokságban való részvételhez jelképes a nevezési és tagsági díj, mivel az MLSZ TAO támogatása révén az egyetemi csapatokra is vonatkozik a 90%-os díjcsökkentés.

A 2013/2014-es bajnokság dobogós csapatai a TFSE, MAFC BME Futsal Club, a BKF Farkasok már biztosan indulnak a következő évi megmérettetésen is.

A budapesti felsőoktatási futsal élet bázisát a Budapesti Műszaki Egyetem (BME) és az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) BEAC bajnokságai jelentik több mint 350 csapattal, de szinte minden intézményben működik kari, egyetemi bajnokság. A bajnokságban részt vevő csapatok többek között a BME, az ELTE, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem, a Semmelweis Egyetem, a Budapesti Kommunikációs Főiskola és az Óbudai Egyetem képviselője is.

A bajnokságon való indulás lehetősége minden budapesti felsőoktatási intézmény számára adott. A 16 csapatosra tervezett bajnokságra 2014. szeptember 12-ig lehet nevezni. A további részletekkel kapcsolatban a BLSZ irodáján, a bajnokság Facebook oldalán, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet érdeklődni.

A kiírás és a tájékoztató letölthető a BLSZ és a MEFS oldaláról, illetve a bajnokság FB oldaláról is.

 

Képgaléria

{gallery}1839{/gallery}