MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

a 2017-es miskolci szervező bizottság

A kiváló szervezettségű 13. Európai Egyetemek Kosárlabda Bajnokságán tisztes helytállás jellemezte a magyar csapatok szereplését júniusban, Koperben (Szlovénia).

A Kosárlabda MEFOB-ot a férfiaknál a hazai gárda, a hölgyeknél a Testnevelési Egyetem csapata nyerte

A Kosárlabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) legjobb 4 női és férfi csapata ez évben Szombathelyen mérkőzött meg egymással a végső helyezésekért. A női döntőt 6 ponttal a Testnevelési Egyetem (TE) csapata, a TFSE nyerte. Az előkelő második helyet a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) Közgáz csapata, a harmadik helyet pedig a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) csapata szerezte meg. Negyedik helyezett lett a Debreceni Egyetemről (DE) a döntőbe érkező DEAC.

2015. április 28., kedd 17:46

Elindult a B33 MEFOB

Elindult a B33 MEFOB

Tíz női és tizennégy férfi csapat részvételével a Tücskecsarnokban tartották meg a B33 Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) I. fordulóját, ahol első körben a férfiak mezőnyében az USC Szeged, míg a hölgyeknél a TFSE szerezte meg a győzelmet. A versenysorozat célja a 2015. évi egyetemi - főiskolai B33 kosárlabda bajnoki cím, vagyis a B33 MEFOB győztes, valamint a további helyezések eldöntése mellett a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség által elindított 3 a 3 elleni játék (3x3) széles körben történő megismertetése, a sportág népszerűsítése és általa a felsőoktatási intézmények, az intézményi sportszervezetek, valamint a Diák Sport Egyesületek közötti kapcsolat erősítése.

2015. március 24., kedd 01:04

A Műegyetem lett a legjobb Budapesten

A Műegyetem lett a legjobb Budapesten

2015. március 22-én Manchesterben, Barcelonában és Budapesten is futball rangadók sora várta a foci szerető sportbarátok figyelmét.

2015. március 02., hétfő 21:48

Nőnapi aerobik MEFOB

Nőnapi aerobik MEFOB

Március 8-án ismét megrendezik az Aerobik Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB). A Testnevelési Egyetemen tartandó MEFOB-ot a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából, a Magyar Torna Szövetség Aerobik Szakág (MAESZ) szakmai felügyeletével a Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete (TFSE Aerobik Szakosztály) rendezi.

2014. november 26., szerda 07:40

Kosárlabda gála a Tüskecsarnokban

Kosárlabda gála a Tüskecsarnokban

Nagyszabású történelmi előmérkőzése lesz a Tüskecsarnok ünnepélyes átadása alkalmával rendezendő All Star gálának: először rendeznek egyetemi All Star kelet-nyugat találkozót, amely november 29-én, szombaton 15.15 órakor kezdődik.

2014. szeptember 11., csütörtök 07:09

II. Regionális Nemzetközi Universitas Kosárlabda Torna

II. Regionális Nemzetközi Universitas Kosárlabda Torna

A tavalyi első nemzetközi MEFOB kosárlabdatornát követően, idén két osztrák együttes részvételével kerül megrendezésre Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem csarnokában a II. Regionális Nemzetközi Universitas Kosárlabda Torna, melynek szervezője az MKOSZ, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség (MEFS) és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem SE kosárlabda szakosztálya.

Budapesti egyetemek nevezését várja a BLSZ! Indul a 2. Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság

A Budapesti Labdarúgó Szövetség és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség a budapesti egyetemi hallgatók számára szeptembertől, a fővárosban indítja útjára a második Budapesti Egyetemi és Főiskolai Futsal Bajnokságot.

A nyíregyházi és szegedi diákok taroltak Kecskeméten

Május 31-én, szombaton rendezték meg a férfi és női B33-as kosárlabda döntőket. A döntőben a férfiaknál a NYF SE, míg a nőknél a SZTE nyerte el a 2014-es B33 bajnokság bajnoki címét.

2014. május 29., csütörtök 15:26

B33: Egyetemi finálé Kecskeméten

B33: Egyetemi finálé Kecskeméten

A B33 Decathlon Tour következő állomásán rendezik meg az Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Bajnokság döntőit május 31-én (szombaton), Kecskeméten.

1. oldal / 3