MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. május 13., szerda 09:27

Győr városában dől el, idén kik nyerik a Kézilabda MEFOB-ot

A Kézilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) legjobb 4 női és férfi csapata ez évben Győrben méri össze tudását. Jövő hét elején dől tehát el, hogy kézilabdában kik az év egyetemi bajnokai. Az eseményt 2015. május 18. és 19. között, a Győr Városi - Egyetemi Csarnokban (9026 Győr, Egyetem tér 1.) rendezik meg.


Május 18-án 8. és 19. óra között, 19-én pedig 8.30 és 13 óra között zajlanak a mérkőzések. A döntőben a férfiak körében a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), az Eszterházy Károly Főiskola (EKF), a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Pannon Egyetem (PE) méri majd össze erejét. A hölgyeknél a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF), az Eszterházy Károly Főiskola (EKF), a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Széchenyi István Egyetem (SZE) csapatai jutottak be a döntőbe.

Az eredményhirdetést előreláthatóan az utolsó mérkőzést követően, 2015. május 19-én 14:30 órától tartják majd. Az első három helyezett csapat serleget, érmet és oklevelet kap majd. A győztes férfi csapat a Pannonwork kupát, a női győztes csapat a Bridge kupát nyeri el. Különdíjat kapnak a legjobb kapusok (férfi, női), a gólkirályok (férfi, női), a legtechnikásabb játékosok (férfi, női), valamint a legjobb edzők (férfi, női) is. A tiszta játékidő minden mérkőzés esetében 2x30 perc lesz, félidőnként 1 időkérési lehetőséggel. A bajnokság döntőjét a MEFS és a Magyar Kézilabda Szövetség megbízásából a Széchenyi István Egyetem rendezi.