MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. február 25., kedd 20:43

„A sport a tanulásban is segít”: Sportágválasztó a Pannon Egyetemen

2014. február 19-én második alkalommal rendezte meg a Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézete PE Sportágválasztó eseményét. A rendezvény nyílt órák keretein belül adott lehetőséget a hallgatóknak, hogy megismerkedjenek új sportágakkal és új sporteszközökkel. Veszprém város legkedveltebb és leglátogatottabb fitnesz termeiből meghívott oktatók segítettek az egyes sportágak népszerűsítésében. A rendezők célja, hogy meghozzák a hallgatók kedvét a sporthoz és lehetőséget biztosítsanak néhány még kevéssé ismert sportág kipróbálására.


„Jelentkezz, gyere el, próbáld ki!” – buzdította részvételre az intézmény a hallgatókat második sportágválasztó rendezvénye előtt. A Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézet termeiben óránként váltották egymást a foglalkozások. Az érdeklődők a következő már divatos vagy éppen újdonságnak számító sportágakkal ismerkedhettek meg: WALKenergie, Hot Iron, TRX, Nippon Zengo, Kangoo, Zumba, Veszprémi Salsa Fuerte Tánciskola, Spinning, Ergométer evezés és Rollsí. A rendezvény nem csak a hölgyeknek kedveskedett, az urak is megméretették magukat egy kis Airsoft célba lövészetben.

A mozgásra motiválásban nem csak az ingyenes kipróbálási lehetőség, hanem a Testnevelés Aláírások szerzésének lehetősége is ösztönözte a Pannon Egyetem hallgatóit. A szervezők remélik meghozták a hallgatók kedvét a sporthoz és mindenki talált kedvére valót az új sportágak közül.

A Pannon Egyetem sport életével kapcsolatos további információ itt található.

Barhács Zita/MEFS

 

Képgaléria

{gallery}1629{/gallery}