MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

„A sport a tanulásban is segít”: Sportágválasztó a Pannon Egyetemen

2014. február 19-én második alkalommal rendezte meg a Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézete PE Sportágválasztó eseményét. A rendezvény nyílt órák keretein belül adott lehetőséget a hallgatóknak, hogy megismerkedjenek új sportágakkal és új sporteszközökkel. Veszprém város legkedveltebb és leglátogatottabb fitnesz termeiből meghívott oktatók segítettek az egyes sportágak népszerűsítésében. A rendezők célja, hogy meghozzák a hallgatók kedvét a sporthoz és lehetőséget biztosítsanak néhány még kevéssé ismert sportág kipróbálására.

Hírek tagintézményeink sportéletéből - Sportágválasztó a Pannon Egyetemen

A Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézete első alkalommal (hagyományteremtő célzattal) szervezte meg a „PE Sportágválasztó” rendezvényét.

Hétvégén nyitja kapuit a 13. Budapesti Nagy Sportágválasztó

Szeptemberben a tanévkezdés időszakában sok családban felmerül a kérdés, hogy valamit sportolni is kellene a gyereknek. De vajon milyen mozgásformát válasszanak, ami tetszik is a neki, van hozzá érzéke, viszonylag közel van a lakhelyhez és a családi kassza is elbírja a finanszírozását?

Sportágválasztó: Fiatal tehetségeket segít a MOL

A MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázatában idén összesen 133 pályázó részesült támogatásban mintegy 30 millió forint értékben. Az eredményhirdetésen a Sportágválasztón a fiatal tehetségeket Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó köszöntötte, aki korábban éveken keresztül maga is a MOL által támogatott program kedvezményezettje volt.

Sportágválasztó: Simicskó István is népszerűsítette a SportPont Programot

A Sportágválasztón több mint 90 sportág díjmentesen kipróbálható a Maglódi úton. Rengeteg gyermek, érdeklődő, sportoló. Fantasztikus hangulat. A rendezvényen hagyományosan megjelennek neves sportszemélyiségeink, olimpikonjaink, hogy jelenlétükkel is népszerűsítsék saját sportágukat és általában a sportot, a rendszeres testmozgást.